Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Брюгге» – «Динамо»: шансів небагато, але вони є – бетторське прев’ю матчу

Владислав Стародубцев
У четвер відбудеться один з найвижливіших поєдинків «Динамо» у сезоні: кияни на виїзді намагатимуться переграти «Брюгге», який має перевагу завдяки голу у Києві. Які коефіцієнти на це протистояння пропонує компанія Favbet – читайте на «Рейтингу Букмекерів».
«Брюгге» - «Динамо»: шансів небагато, але вони є - бетторське прев’ю матчу

«Брюгге» – «Динамо»: шансів небагато, але вони є – бетторське прев’ю матчу

Перший поєдинок між цими командами, що минув на «Олімпійському», закінчився внічию (1:1), тому доля путівки до 1/8 фіналу Ліги Європи вирішиться у Брюгге на домашній арені однойменної команди. «Чорно-сині», попри низку проблем: спалах COVID-19, відсутність тренерського штабу і ключових виконавців, усе ж спромоглися привезти з України нічию. Можливо, саме гол Брендона Мехеле стане вирішальний фактор у питанні визначення переможця цієї пари. 

За оцінкою аналітиків, господарі – фаворит: імовірність перемоги «Брюгге» оцінюється у 46% (2.12), «Динамо» – у 25% (3.80). Нічия – 29% (3.35). 

Водночас у «Чорно-синіх» майже вдвічі більше шансів на прохід до наступного раунду змагань, аніж у «Динамівців»: «Брюгге» – 62% (1.56), «Динамо» – 38% (2.57). Тож у бетторів, які впевнені, що киян здолають бельгійський «бар’єр», є чудова нагода «потрясти кишені» букмекерів.

Перший матч минув у боротьбі

Перший матч минув у боротьбі

Малоймовірно, що у матчі буде багато забитих м’ячів, принаймні про це свідчать котирування: 42% – імовірність пробиття тоталу більше 2,5, тоді як 58% пропонують на тотал менше. 31% – шанси, що підопічні Філіппа Клемана переграють суперника з гандикапом у два м’ячі (фора -1). Більш як вдвічі нижча (14%) імовірність аналогічного результату, але на користь команди Мірчі Луческу. 

Досвідчений форвард «Чорно-синіх» Бас Дост – перший у маркеті на гол серед усіх польових гравців матчу (42%). За «Динамівців» найбільше шансів забити має вінгер Віктор Циганков (31%). 

Фактично паритет у маркеті «Обидві заб’ють»: «Так» – 48%, «Ні» – 52%. Найімовірніший підсумок зустрічі – перемога «Брюгге» з різницею в один гол (27%). 

Статистичні факти про матч «Брюгге» – «Динамо» 

  • Виграшна серія «Брюгге» вдома у чемпіонаті Бельгії налічує 5 матчів поспіль. Востаннє команда посупалася у рідних стінах ще торік у грудні, коли мінімально програла «Генту» (0:1);
  • «Динамо» не перемогло в жодному поєдинку на виїзді на груповому етапі Ліги чемпіонів: 2 поразки та 1 нічия. Різниця забитих і пропущених м’ячів негативна – 7/3;
  • «Брюгге» вдома – забивна команда: у попередніх п’яти матчах Ліги Жюпіле «Чорно-сині» пробивали індивідуальний тотал забитих м’ячів більше 1,5. І при цьому грала ставка тотал більше 2,5 (3:0, 3:1, 3:2, 2:1, 3:0);
  • У «Динамо» усе навпаки – команда небагато забиває на виїзді: 6 голів у минулих п’яти поєдинках у всіх турнірах;
  • Брюгге тільки одного разу зазнав поразки вдома в зустрічах з українськими командами. Сталося це у сезоні 2009/2010, коли на груповому етапі Ліги Європи «Шахтар» під керівництвом Мірчі Луческу переміг 4:1;
  • У киян неоднозначна статистика матчів на території Бельгії: 2 перемоги (обидві над «Гентом») та 4 поразки;
  • «Брюгге вшосте грає у 1/16 фіналу Ліги Європи. Команда тільки одного разу змогла здобути путівку до наступного раунду (у сезоні 2014/2015 «Чорно-сині» пройшли данський «Ольборг» (3:1 в гостях і 3:0 вдома);
  • Востаннє «Динамо» знало смак перемоги у весняній частині єврокубків у сезоні 2010/2011 ЛЄ, коли команда у 1/16 не залишила шансів «Бешикташу» (4:1);
Чи зможуть кияни нарешті здобути перемогу навесні у єврокубках?

Чи зможуть кияни нарешті здобути перемогу навесні у єврокубках?

Кадрові втрати

У «Брюгге», як і перед першим матчем, через COVID-19 та травми не зіграють Стефано Денсвіл, Ханс Ванакен, Матей Мітрович, Матс Рітс, Ноа Ланг. Через коронавірусну інфекцію, найімовірніше, не зможе керувати діями команди головний тренер Філіпп Клеман. «Динамо» не допоможуть травмовані Микита Бурда, Володимир Костевич, Тудор Белуце. 

Матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи «Динамо» – «Брюгге» зіграють у четвер, 25-го лютого. Головний арбітр зустрічі серб Срджан Йованович дасть свисток про початок о 22:00. Поєдинок у прямому ефірі покажуть телеканали «Футбол 2» і Vollia Football 1.

На що будете «заряджати», панове?

Долучайтесь до сторінок «РБ» у Telegram та Instagram.

Букмекери: 93%, що «Шахтар» вийде до 1/8 фіналу Ліги Європи

«Брюгге» – «Динамо»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт