Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Бразилія – Аргентина: букмекери оцінили шанси команд у фіналі Кубка Америки

Владислав Стародубцев
Найближчої неділі вночі відбудеться вирішальний поєдинок Кубка Америки: збірна Бразилії на легендарній «Маракані» спробує переграти національну команду Аргентини. Які коефіцієнти на це протистояння пропонує букмекерська компанія Favbet, читайте у бетторському прев’ю «РБ».
Бразилія - Аргентина: букмекери оцінили шанси команд у фіналі Кубка Америки

Бразилія – Аргентина: букмекери оцінили шанси команд у фіналі Кубка Америки

Відповідно до розрахунків фахівців, «Селесао» – фаворити майбутнього фіналу: перемога Бразилії – 44% (коефіцієнт  – 2.18), звитяга Аргентини – 26% (3.75), нічия – 30% (3.20). У маркеті на тріумфатора Кубка Америки розклад сил теж на користь номінальних гостей: 60% (1.60) проти 40% (2.44). 

У 12% оцінюють ймовірність перебігу подій, за яким підопічні Ліонеля Скалоні переграють суперника з різницею щонайменше у два м’ячі, тоді як шанси команди Тіте виграти з форою (- 1) – 31%. Уболівальникам не варто очікувати гольової феєрії у виконанні обох колективів, принаймні про це свідчать котирування на загальний тотал голів: «більше» – 37%, «низ» – 63%. 

Водночас, найімовірніше, бодай одна з команд не заб’є: ймовірність такого сценарію – 57%. Відповідно 43% – що голкіпери обох команд бодай раз витягатимуть «шкіряного» з сітки власних воріт. Результативна нічия (23%) – лідер за шансами у маркеті на підсумок зустрічі в основний час.

Статистичні факти про матч Аргентина – Бразилія

  • У матчах Кубка Америки команди зустрічалися 33 рази. За кількістю перемог пальму першості утримують «Біло-блакитні», у активі яких 15 звитяг (45%). Натомість у доробку «Селесао» таких поєдинків усього 10 (30%). Ще у 8 зустрічах (25%) команди сильнішого так і не виявили.
  • Збірна Бразилії не програє Аргентині в рамках Кубка Америки 30 років. Востаннє вони поступалися у далекому 1991 році. Тоді автором переможного голу став Габріель Батістута. Загалом безпрограшна серія Селесао налічує 6 поєдинків (3 перемоги і 3 нічиїх).
  • У чотирьох з останніх п’яти матчів в цьому турнірі команди неодмінно пробивали тотал більше 2,5. Виключення – попередня зустріч у липні 2019, яка завершилася сухою перемогою «Селесао» з рахунком 2:0.
  • Аргентина – друга збірна за кількістю титулів переможця Кубка Америки (14). Більше тільки в Уругваю (15). Щоправда остання перемога була здобута майже 30 років тому – у 1993 році. З того часу команда чотири рази грала у фіналі, але у жодному з них не змогла стати тріумфатором.
  • Що стосується Бразилії, то у них 9 титулів найкращої команди Латинської Америки. Саме «Селесао» – чинні володарі трофею (2019).

Кадрові втрати

У розташуванні аргентинців немає ані травмованих, ані дискваліфікованих – Лео Скалоні може розраховувати на усіх виконавців, які є у нього в розпорядженні. Бразильці ж мають кадрові втрати: команді не зможе допомогти дискваліфікований форвард Габріель Жезус і травмований захисник Феліпе. 

Фінал Кубка Америки-2021 між збірними Аргентини та Бразилії зіграють у неділю, 11 липня, арбітр дасть стартовий свисток о 03:00 за київським часом. Матч у прямому ефірі покажуть на MEGOGO. 

Аргентина – Бразилія: прогноз і ставки Роберто Моралеса

Аргентина – Бразилія: прогноз і ставка Вадима Скічка

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт