Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Божевільна ставка! На матч Ірландія – Ісландія поставили з коефіцієнтом 751.0

Тарас Гончар
У вівторок, 28 березня, збірна Ірландії на стадіоні «Авіва» проведе товариський поєдинок проти команди Ісландії. У блозі букмекерської контори Paddy Power розповіли, які фантастичні ставки зробили їхні клієнти на майбутній матч.

На матч Ірландія – Ісландія зафіксовано декілька неймовірних ставок

Продовжуємо стежити за незвичною активністю клієнтів букмекерських контор. Зараз привертає увагу ситуація напередодні міжнародного товариського матчу Ірландія – Ісландія. У блозі букмекерської контори Paddy Power виокремили три ставки з великими коефіцієнтами.

Стівен Ворд заб’є перший м’яч, а Ірландія переможе з рахунком 4:0. Коефіцієнт 751.0.

Півзахисник «Бернлі» Стівен Ворд відзначився лише трьома голами в 41 матчі за збірну. Втім, гравець з ірландського міста Міт не сумнівається, що саме Стівен розплавить ісландський захист і відкриє рахунок у вівторковій зустрічі. До слова, Ворд забив тільки один міжнародний гол з 2011 року в матчі з білорусами в рамках підготовки до Євро-2012. Більше того, Ірландія востаннє перемагала в товариському матчі більше півроку тому, постраждала збірна Оману (4:0).

Гілфі Сігурдссон заб’є перший м’яч, а матч завершиться з рахунком 3:3. Коефіцієнт 426.0.

Зірка «Свонсі», яка володіє потужним ударом, – прекрасний кандидат на те, щоби забити перший м’яч завтра ввечері (коефіцієнт 9.0). Додає впевненості його результативність в АПЛ – 9 голів за сезон. До того ж він забивав 24 березня, коли приніс перемогу Ісландії над Косово (2:1). Тим не менше один хитрий клієнт БК з Корка не тільки вірить у результативність Сігурдссона, а й у те, що гра завершиться внічию 3:3. Складно зрозуміти такий вибір, зважаючи, що остання нічия ірландців з таким рахунком була в жовтні 1991 року під керівництвом Джека Чарльтона проти Польщі у відбірковому турнірі до Євро-1992.

Ісландія виграє з рахунком 4:3. Коефіцієнт 401.0.

Щоби бути справедливим до цього парі, потрібно визнати, що ісландці часто беруть участь в дуже результативних матчах. Торік вони тричі зіграли 3:2 та двічі перемогли. Гравець у Монагані чекатиме перед екраном свого телевізора справжній трилер на стадіоні «Авіва». Останній матч з сімома голами за участю команди Ісландії був на Євро-2016, коли програли Франції з рахунком 5:2. Втім, за час тренування Мартіна О’Ніла Ірландія пропускала чотири м’ячі за гру лише одного разу. Це була поразка в 2014 році від збірної Португалії в Нью-Джерсі.

Нагадаємо, які неймовірні ставки робили на матч Англія – Литва.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт