Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Боснія і Герцеговина – Україна: прогноз на матч 16.11.2021, ставки і коефіцієнти від букмекерів

Олександр Дузь
Зігравши у Львові внічию з боснійцями, збірна України значно погіршила свої шанси на друге місце у відбірковій групі, яке дає право на плей-офф кваліфікації чемпіонату світу 2022 року.

Боснія і Герцеговина - Україна: прогноз на матч 16.11.2021, ставки і коефіцієнти від букмекерів

В останньому турі групового етапу на підопічних Олександра Петракова чекає повторний матч з балканцями. Цього разу він пройде на виїзді. «Рейтинг Букмекерів» пропонує великий матеріал щодо вирішального для українців протистояння. Вашій увазі цікава статистика, історія зустрічей, прогнози та коефіцієнти. Обов’язково дочитайте статтю до кінця, якщо ви хочете знати все про гру Боснія і Герцеговина – Україна. Чемпіонат світу 2022 року може пройти без нас, якщо 16 листопада «Синьо-жовті» не здобудуть перемоги!

Аналіз матчу Боснія і Герцеговина – Україна (16.11.2021)

Обидві команди ще не втратили можливості посісти другу сходинку групи D. Наразі розрив між суперниками складає лише два очки на користь українців. Однак боснійці мають гру у запасі, яка пройде 13 листопада. Балканці вдома зустрінуться з Фінляндією і, враховуючи турнірне становище, цей матч буде дуже важливим для нас. У разі нічиєї збірну України, скоріш за все, влаштує мирова в останньому турі, адже навряд чи фіни переможуть у паралельній грі Францію.

Проте сподіватися на інших – така собі справа. Треба налаштовуватися на перемогу. До того ж Боснія і Герцеговина, як показав перший матч, нам по зубах. Це далеко не топкоманда. З нею треба грати на перемогу, де б не проходив поєдинок. Головне – зробити висновки, проаналізувавши львівську зустріч.

Прогноз на матч

Звісно, після першої гри експерти та футбольні спеціалісти більше вірять у Боснію та Герцеговину. Команда не поступилася українцям за шаленої підтримки львівських трибун, тож вдома має всі шанси на перемогу. Однак загалом суперництво має бути рівним. Україна ЧС 2022 хоче відвідати, тож буде грати на три очки. Інша справа, що й боснійці також мріють про перепустку на головний футбольний форум. Проте за кадровим підбором українці виглядають сильнішими. Принаймні на папері. За великим рахунком у Боснії і Герцеговини є тільки одна зірка європейського футболу – Едін Джеко. Він справжній ватажок своєї команди, дуже небезпечний на стандартах. Однак цьому гравцеві вже 35 років. Хоч він і не звертає увагу на свій вік і часто показує дуже сильний футбол, фізика може підкачати.

Вашій увазі прогнози експертів та партнерів «Рейтингу Букмекерів»:

Ставки на матч

Букмекер Favbet не бачить фаворита матчу, даючи на перемогу нашої збірної та Боснії однакові коефіцієнти 2.64. Нічию можна заграти за 3.20.

На стандартний тотал більше 2.5 дають коефіцієнт 2.12. Більше одного голу України можна взяти за 1.71.

Всі прогнози та ставки на матч Боснія і Герцеговина – Україна доступні на цій сторінці «Рейтингу Букмекерів».

Аналіз виступів збірної України в турнірі

У поточному відборі «Синьо-жовті» провели сім матчів. У шести з них була зафіксована нічия. В активі збірної України тільки одна перемога. Її підопічні Петракова здобули у жовтні, перегравши на виїзді Фінляндію.

Загалом вже зараз кампанію можна називати якщо й не провальною, то точно невдалою. Маючи у суперниках Казахстан, Фінляндію, Боснію і Герцеговину та Францію, не забезпечити до останнього туру як мінімум плей-офф – не найкраще досягнення. Після жеребкування багатьом здавалося, що ми зможемо поборотися з французами навіть за першу сходинку. Реальність виявилася зовсім іншою. За великим рахунком дві нічиї з чинними чемпіонами світу – єдина світла пляма цього відбору. Проте її перекреслюють дві мирові з Казахстаном та домашні нічиї з Фінляндією та Боснією і Герцеговиною. Даруючи очки всім підряд, складно на щось розраховувати. Навіть якщо й не програвати головному фавориту групи.

Аналіз виступів збірної Боснії та Герцеговини в турнірі

Балканська команда провела шість кваліфікаційних матчів чемпіонату світу 2022 року. Боснійці програли тільки одну гру, та й то Франції. Були також нічийні результати все з тією ж Францією, а також з Казахстаном, Фінляндією та Україною. Перша перемога, як і у випадку з нашою збірною, датована жовтнем поточного року. Головна команда Боснії і Герцеговини переграла казахів на виїзді з рахунком 2:0.

Для балканців поки що нічого не втрачено. Боснія і Герцеговина ЧС 2022 відвідати може, принаймні потрапити у плей-офф відбору. Для цього необхідно набрати в останніх двох іграх тільки чотири очки. Обидва матчі боснійці проведуть вдома. Спочатку з фінами, а потім й з українцями. Отож, чотири бали – абсолютно реальне завдання для загалом непоганої команди, яка грає за підтримки рідних уболівальників.

Боснія і Герцеговина - Україна: прогноз на матч 16.11.2021, ставки і коефіцієнти від букмекерів

Склад команди збірної України

Заявка українців буде відома ближче до гри. Наразі можна припустити, що особливих ротацій не буде і на матч з Боснією і Герцеговиною наша команда поїде у тому ж складі, що й на жовтневу зустріч у Львові. Скоріш за все, після травми повернеться Олександр Зінченко. Можливо, Петраков налагодить відносини з Малиновським.

Вашій увазі орієнтовна заявка збірної України:

Воротарі: Георгій Бущан, Андрій Пятов.

Захисники: Микола Матвієнко, Віктор Корнієнко, Ілля Забарний, Артем Шабанов, Олександр Тимчик, Олександр Сирота, Сергій Кривцов, Едуард Соболь, Олександр Караваєв.

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Андрій Ярмоленко, Олександр Зубков, Тарас Степаненко, Микола Шапаренко, Віктор Циганков, Сергій Булеца, Олександр Зінченко, Ігор Харатін.

Нападники: Артем Довбик, Данило Сікан, Роман Яремчук.

Склад команди збірної Боснії та Герцеговини

Навряд чи серйозні зміни будуть й у боснійців. Скоріш за все, заявка боснійської національної виглядатиме наступним чином:

Воротарі: Нікола Васіль («Санкт-Паулі», Німеччина), Ібрагім Шехич («Коньяспор», Туреччина), Кенан Пірич («Атромітос», Греція).

Захисники: Бранімір Ципетич («Локомотива», Хорватія), Матео Сушич («ЧФР Клуж», Румунія), Юсуф Газибегович («Штурм», Австрія), Сеад Колашинац («Арсенал», Англія), Ельдар Чівич, Аднан Ковачевич (обидва — «Ференцварош», Угорщина), Александар Йовічич («Гориця», Хорватія), Анел Ахмедходжич («Мальме», Швеція), Денніс Хаджикадунич («Ростов», Росія), Сініша Саничанин («Партизан», Сербія), Айдін Нукич («Тузла»).

Півзахисники: Амір Хаджиахметович («Коньяспор», Туреччина), Стіпе Лончар («Ференцварош», Угорщина), Ельмедін Жилікич («Олімпія», Словенія), Міралем П’янич («Бешикташ», Туреччина), Амер Гояк («Динамо» З, Хорватія), Гойко Цімірот («Стандард», Бельгія), Марко Вранчич («Сток Сіті», Англія), Мирослав Стеванович («Серветт», Швейцарія), Аді Налич («Мальме», Швеція).

Нападники: Едін Джеко («Інтер», Італія), Ермедін Демірович («Фрайбург», Німеччина), Лука Менало («Динамо» З, Хорватія), Смаїл Превляк («Ейпен», Бельгія).

Звісно ж, стартова одинадцятка команд буде відома лише за кілька годин до початку гри.

Факти про збірну України з футболу

  • Україна не зазнавала поразок протягом кваліфікації до чемпіонату світу 2022 року.
  • Україна пропускала як мінімум гол у десяти останніх матчах.
  • У середньому «Синьо-жовті» пропускають 1.2 гола за гру, а забивають – 1.4, якщо брати до уваги п’ять останніх зустрічей.

Факти про збірну Боснії та Герцеговини з футболу

  • Балканці в останніх п’яти іграх пропускали у середньому 0.8 гола за матч, а забивали – 1.4.
  • Боснія та Герцеговина відзначалася у кожному з п’яти останніх матчів.
  • Команда не програє вже у п’яти іграх поспіль.

Картки збірної України в турнірі

У відборі на ЧС-2022 наша команда отримала десять жовтих карток. З них дві має Зінченко. Ще по одному попередженню у Миколенка, Ярмоленка, Кривцова, Марлоса, Бущана, Малиновського, Соболя та Матвієнка. У Миколенка також є пряме вилучення.

Картки збірної Боснії та Герцеговини в турнірі

У боснійців також десять жовтих карток, але без червоних. По дві картки мають Хаджиахметович та Хаджикадунич. Ще по одній картці у Джеко, Гояка, Чівича, Ахмедходжича, Превляка та Саничанина.

Статистика голів за часом матчу

Боснія і Герцеговина забила протягом відбору вісім голів, а наша команда – дев’ять. Українці частіше відзначаються у перших таймах. Рахунок за цим показником 6:3 на користь перших половин матчів. У балканської команди, навпаки – 2:6.

У других таймах Україна пропустила шість м’ячів. У перших частинах ігор було тільки два. Водночас Боснія і Герцеговина п’ять разів пропускала у других таймах та лише двічі у перших.

Боснія і Герцеговина - Україна: прогноз на матч 16.11.2021, ставки і коефіцієнти від букмекерів

Шанси збірної України на перемогу

Спеціалісти та букмекери фаворита матчу не бачать. Коефіцієнти Боснії і Герцеговини проти України красномовно про це говорять. Вони рівні. Рівною має бути й гра. Обидві команди мотивовані, тож це буде справжня заруба за три очки й можливий квиток до плей-офф кваліфікації ЧС-2022 у Катарі.

Останні матчі збірної України

  • Україна – Боснія і Герцеговина 1:1
  • Фінляндія – Україна 1:2
  • Чехія – Україна 1:1
  • Україна – Франція 1:1
  • Казахстан – Україна 2:2

Шанси Боснії і Герцеговини на перемогу

На користь балканської команди говорить домашній статус поєдинку. Звісно, місцева публіка буде до останнього підтримувати своїх. Наскільки гарячі уболівальники у цій частині Європи відомо всім. Вони будуть гнати команду вперед та створювати тиск на наших футболістів. Що стосується потенціальної сили, на папері Україна є більш статусною збірною, яка має збалансований склад та дійшла до чвертьфіналу континентальної першості, що завершилася влітку. Однак у футбол грають люди, а не цифри та минулі досягнення, тому для боснійців все можливо.

Останні матчі збірної Боснії і Герцеговини

  • Україна – Боснія і Герцеговина 1:1
  • Казахстан – Боснія і Герцеговина 0:2
  • Боснія і Герцеговина – Казахстан 2:2
  • Боснія і Герцеговина – Кувейт 1:0
  • Франція – Боснія і Герцеговина 1:1

Часті питання (FAQ)

Чи будуть глядачі на матчі Боснія і Герцеговина – Україна 16 листопада 2021?

Так. Місцева влада має допустити на трибуни глядачів.

Де знайти останні новини про матч?

Прогнози, новини, інтерв’ю та іншу цікаву інформацію щодо матчів збірної України можна знайти на «Рейтингу Букмекерів» за цим посиланням.

Де буде проходити матч Боснія і Герцеговина – Україна 16 листопада 2021?

Гра пройде на арені міста Зениця, яке розташоване у центральній частині країни.

На яких ТВ каналах будуть показувати матч Боснія і Герцеговина – Україна 16 листопада 2021?

Гру у прямому ефірі транслюватимуть телеканали «Футбол 1» та «Україна». Подивитися матч можна буде й за допомогою медіасервісу OLL.TV.

Чи можна купити квитки на матч Боснія і Герцеговина – Україна 16 листопада 2021?

Так. Квитки можна замовити через профільні ресурси або придбати їх у касі стадіону за наявності.

Хто фаворит матчу Боснія і Герцеговина – Україна 16 листопада 2021?

Букмекери не бачать фаворита цього протистояння. Коефіцієнти на перемогу рівні.

Де знайти прогнози на матч Боснія і Герцеговина – Україна 16 листопада 2021?

Прогноз на матч Боснія і Герцеговина – Україна можна знайти на цій сторінці «Рейтингу Букмекерів».

В’ячеслав Заховайло: «Петраков – радянська людина, що ви хочете?»

Андрій Воробей: «Збірна України повинна бути впевненішою в своїх силах»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 1
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт