Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Боротьбу продовжать 22 клуби: НБА прийняла рішення дограти сезон 2019/2020

Сергій Гумен
Розіграш баскетбольного чемпіонату поновиться за участю 22 клубів. Комісар НБА Адам Сільвер представив відповідний план, який був підтриманий більшістю учасників турніру.
Боротьбу продовжать 22 клуби: НБА прийняла рішення дограти сезон 2019/2020

Боротьбу продовжать 22 клуби: НБА прийняла рішення дограти сезон 2019/2020

Рада директорів національної баскетбольної ліги схвалила рішення щодо поновлення сезону 2019/2020, про це повідомляє видання ESPN. Чемпіонат буде дограний в Орландо (штат Флорида, США). Рішення прийнято практично одноголосно. Єдиним колективом, який виступив проти рестарту перерваного сезону, став «Портленд Трейл Блейзерс».

Джерело зазначає, що розіграш чемпіонату поновиться за участю 22 клубів. Був представлений відповідний план, який підтримала більшість учасників. Згідно з планом, який презентував комісар НБА Адам Сільвер, 13 команд Західної конференції та 9 команд Східної проведуть вісім матчів регулярного чемпіонату, щоб виявити путівки в раунд плей-оф. Таким чином, до поточних «вісімок» в турнірній таблиці приєднаються команди, що залишилися з найвищим відсотком перемог: «Нью-Орлеан Хорнетс», «Портленд Трейл Блейзерс», «Фінікс Санз», «Сакраменто Кінгз», «Сан-Антоніо Сперс», «Вашингтон Візардз».

«Затвердження плану стосовно поновлення сезону НБА є правильним кроком. Попри те, що пандемія коронавіруса доставляє величезні проблеми, ми сподіваємося завершити сезон безпечним і відповідальним чином на основі строгих протоколів, які наразі розробляються за участю представників органів охорони здоров’я та медичних експертів. Ми також визнаємо, що, готуючись до поновлення сезону, наше суспільство відчуває шок від недавніх трагедій расового насильства та несправедливості. Ми будемо продовжувати тісно співпрацювати з нашими командами та гравцями, щоб використовувати наші колективні ресурси й вплив для розв’язання цих проблем в реальних умовах», – наводить слова Сільвера офіційний сайт НБА.

Передбачуваною датою рестарту сезону називається 31-е липня. Завершити розіграш чемпіонату 2019/2020 планують до 12-го жовтня.

Нагадаємо, що НБА призупинила сезон 12-го березня через коронавірус у центрового «Юти Джаз» Руді Гобера.

НБА отримала офіційного беттинг-партнера

70%, що сезон НБА не буде дограний до 1 вересня

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт