Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

BLAST Premier Global Final: букмекери оцінили шанси Na`Vi виграти турнір

Владислав Стародубцев
Сьогодні стартує перший великий цьогорічний турнір з кіберспортивної дисципліни CS:GO за участі топових команд світу – BLAST Premier Global Final. Букмекерська компанія Parimatch пропонує клієнтам спрогнозувати переможця змагань.
BLAST Premier Global Final: букмекери оцінили шанси Na`Vi виграти турнір

BLAST Premier Global Final: букмекери оцінили шанси Na`Vi виграти турнір

Вісім провідних команд світу розіграють призовий фонд у розмірі $1 млн, а переможець отримає $600 тисяч. Сітка BLAST Premier Global передбачає систему double-elimination (система з вибуванням після двох поразок – «РБ»). Усі поєдинки пройдуть у форматі BO3 (Best of 3, тобто матчі можуть складатися з двох або трьох карт до перемоги одного з колективів на двох аренах (2:0, 2:1) – «РБ»). 

Поціновувачі CS:GO насолоджуватимуться матчами за участі G2, Astralis, Natus Vincere, Team Vitality, FURIA Esports, Complexity Gaming, Team Liquid та Evil Geniuses. Фінал турніру відбудеться у неділю, 24-го січня.

За розрахунками аналітиків, ростери Astralis, Team Vitality і Natus Vincere – головні фаворити змагань.

Зіграє парі за 3.0 (33% ймовірності), якщо п’ятірка з Данії виграє майбутній турнір. На перебіг подій за яким ZyWoo разом з тімейтами тріумфує, пропонують укласти парі за 3.50 (28,5%). Водночас шанси української кіберспортивної організації виграти BLAST Premier Global оцінюють у 20% імовірності (котирування – 5.0). 

Якщо ви впевнені, що NiKo здобуде перший титул у складі G2, до вашої уваги коефіцієнт 9.0, що відповідає 11% ймовірності. На варіант, за яким бразильська організація FURIA Esports отримає $600 тисяч призових, можна зробити ставку за 12.0 (8%). 

Американські команди Complexity Gaming (15.0, 6,6%), Team Liquid (19.0, 5,2%) та Evil Geniuses (25.0, 4%) –  найменш імовірні переможці BLAST Premier Global.

Шанси Natus Vincere потрапити до фіналу змагань оцінили коефіцієнтом 2.60 (38%). «Народжені перемагати» стартують на турнірі завтра матчем проти  Team Liquid. Орієнтовний початок зустрічі – о 17:30 за Києвом. Переможець цієї пари у півфіналі зустрінеться з сильнішим у парі Complexity Gaming – Team Vitality.

Як раніше інформував «Рейтинг Букмекерів», компанія Parimatch стала офіційним партнером першого Кубка України з CS:GO. Основна сітка турніру стартувала учора та триватиме до 28-го березня. Призовий фонд турніру – 250 тисяч гривень.

У Parimatch оцінили перспективи беттингу на кіберспорт

Zeus, Iceberg, Sh4dowehhh стали героями кіберспортивної реклами БК Parimatch

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт