Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

БК Vbet стала спонсором вечору боксу в Парижі

Тарас Гончар
За підтримки букмекера Vbet в столиці Франції 15 листопада пройде серія боксерських поєдинків, на які компанія пропонує зробити ставки та стежити за онлайн-трансляцією.
БК Vbet стала спонсором вечору боксу в Парижі

БК Vbet стала спонсором вечору боксу в Парижі

У п’ятницю, 15 листопада, в Парижі відбудеться вечір боксу, головною подією якого стане поєдинок між чемпіоном світу за версією WBA Super в першій важкій вазі Арсеном Гуламіряном (24-0, 16 КО) і австралійцем Кейном Воттсом (21-3, 13 КО).

Офіційним спонсором заходу стане букмекерська компанія Vbet, яка пропонує своїм клієнтам ставки та онлайн-трансляцію боксу. За версією аналітиків, безумовним фаворитом центрального поєдинку буде боксер з вірменськими коренями. Зробити ставку на перемогу Гуламіряна можна за 1,25 (ймовірність події – 70%), поставити на Воттса – за 3,57 (25%). Коефіцієнтом 17,0 (5%) оцінена можливість нічиєї.

Для 32-річного француза Арсена Гуламіряна це перший захист титулу WBA Super. Арсен став суперчемпіоном після того, як колишній володар титулу росіянин Денис Лебедєв повісив рукавиці на цвях. Свою професійну кар’єру француз почав в 2011 році і з тих пір провів 24 поєдинки, у всіх здобув перемогу. Лише вісім разів Гуламірян перемагав за очками, 16 раз його суперники були нокаутовані. Примітно, що Гуламірян не виходив в ринг 13 місяців.

Що стосується претендента, то австралійцю Кейну Воттсу 37 років, WBA ставить його на 10 місце в рейтингу першої важкої ваги. Попри досить солідний вік, Воттс провів рівно стільки ж поєдинків на профі-рингу, як і молодший суперник, однак його рекорд не сильно вражає. У Кейна 21 перемога, з них 13 достроково, і три прикрих поразки.

Окрім згаданого поєдинку, також відбудуть такі бої: Мішель Соро – Седрік Віту, Луї Тутін – Бруно Сандовал, Ділан Чаррат – Йохан Перес, Ельхам Мехалед – Габріелла Мезей.

Букмекери оцінили шанси Віталія Кличка залишитися мером Києва

Жан Беленюк: «Одним із джерел фінансування спорту в Україні повинен стати гральний бізнес»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт