Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

БК VBET стала офіційним беттинг-партнером «Монако»

Владислав Стародубцев
Міжнародна букмекерська компанія VBET стала спонсором французького клубу «Монако». Угода діятиме впродовж двох наступних сезонів.
БК VBET стала офіційним беттинг-партнером «Монако»

БК VBET стала офіційним беттинг-партнером «Монако»

Команда із Князівства та VBET підписали контракт про співпрацю терміном на два роки, повідомляє офіційний сайт «Монегасків». Завдяки угоді букмекер зможе посилити власну репутацію та позицію компанії у світі спорту, принаймні таке сподівання висловили у «Монако». Футболісти французького клубу носитимуть футболки з логотипом VBET пурпурного кольору впродовж двох наступних сезонів (2020/2021 та 2021/2022).

Компанія VBET, яка також є спонсором лондонського «Арсенала»,  влітку минулого року почала працювати на французькому ринку беттингу. Бренд-амбасадором букмекера є легенда збірної «Трьох Півнів» Юрій Джоркаєфф, який свого часу захищав кольори «Монако».

«Ми дуже тішимося, що змогли досягти угоди про партнерство з VBET, позаяк компанія дуже динамічно розвивається на ринку ставок та є важливим гравцем цієї індустрії. Монако та VBET пов’язані спільною пристрастю та інтересом до футболу, а також прагненням до перемог та бажанням лідерства у наших конкурентних сферах. Ми з нетерпінням чекаємо початку співпраці. Я вітаю VBET у родині «Монако», – поділився емоціями віцепрезидент клубу Олег Петров. 

«VBET пишається початком партнерства з футбольним клубом Монако, яке поза усіляких сумнівів, знаменує нову віху в історії нашої компанії. Давайте разом рухатися вперед, до перемог!», – резюмував  засновник та генеральний директор беттингової компанії Віген Бадалян.

«VBET – ключовий гравець в індустрії беттингу. Компанія завжди створювала відчуття спільності. Саме цей дух творчості в точності відповідає постійному пошуку інновацій і продуктивності, як на полі, так і за його межами, що так добре характеризує «Монако», – мовиться у клубній заяві.

«Рейтинг Букмекерів» днями повідомляв, що БК VBET стала титульним спонсором чемпіонату Вірменії, підписавши найбільший спонсорський контракт в історії тамтешньої ліги.

Роман Долідзе став бренд-амбасадором БК Favbet

Букмекери: «ПСЖ» – фаворит на перемогу у Лізі 1 сезону 2020/2021 років

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт