Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

БК Parimatch – перший ліцензований оператор гемблінгу, що увійшов до складу UGC

Владислав Стародубцев
Сьогодні сторони підписали угоду про членство.
БК Parimatch - перший ліцензований оператор гемблінгу, що увійшов до складу UGC

БК Parimatch – перший ліцензований оператор гемблінгу, що увійшов до складу UGC

Генеральний директор ТОВ «Паріматч» Наталія Гілевич і голова громадського об’єднання «Всеукраїнська Рада Гемблінгу» (Ukrainian Gambling Council) Антон Кучухідзе підписали документи про членство. 

Коментуючи вступ першої ліцензованої беттингової компанії країни, голова Ukrainian Gambling Council, Антон Кучухідзе, підкреслив: Я дуже радий, що першою ліцензованої компанією, яка вступила в UGC, є Parimatch Україна. 

Станом на сьогодні, це компанія, яка виплатила державі найбільший ліцензійний платіж – безумовно, це колосальний внесок і в державний бюджет, і в розвиток сфери гемблінгу в цілому. Упевнений, що за прикладом цієї компанії підуть і інші.

Я радий, що Parimatch прийняла рішення підтримувати нас в задачі об’єднаннях тих, хто зацікавлений у розвитку гральної індустрії в Україні, у встановленні прозорості та прогнозованості на ринку азарту, в тому, щоб кращі практики відповідальної гри з’являлися для користувачів в Україні.  Сьогодні в рамках UGC я бачу умови для довгої успішної і плідної роботи на благо всього ринку, і від імені всіх членів організації вітаю Наталю та її українську команду Parimatch», – підсумував Кучухідзе. 

Гілевич (ліворуч) і Кучухідзе (праворуч)

Гілевич (ліворуч) і Кучухідзе (праворуч)

Водночас Наталія Гілевич, СЕО українського підрозділу холдингу Parimatch, теж привітала початок співпраці: Ми усвідомлюємо відповідальність ролі першою і поки єдиною беттингової компанії, що отримала ліцензію в Україні. 

Ми готові і далі сприяти державі в будівництві прозорого і справедливого ринку азартних ігор. Нашим першочерговим завданням ми бачимо турботу про те, щоб цей вид дозвілля був неподільно пов’язаний з принципами відповідальної гри, а Parimatch асоціювався виключно з чесним, відкритим і надійним бізнесом.

Бренд Parimatch став першопрохідцем, за яким уважно стежили інші, щоб потім піти за нашим прикладом», – сказала пані Гілевич. 

В UGC анонсували вступ до об’єднання інших ліцензованих організаторів азартних ігор. Як запевняють у «Всеукраїнській Раді Гемблінгу», з деякими ліцензованими гемблінг-операторами уже досягнута попередня домовленість про членство, а з іншими організаторами азартних ігор наразі тривають перемовини. 

У березні Parimatch стала першою компанією в Україн, що отримала від Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей дозвіл на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, а на рахунки казначейства був перерахований ліцензійний платіж у розмірі 108 млн гривень. А на початку квітня Наталія Гілевич пояснила, чому попри наявність профільної ліцензії БК Parimatch так і не розпочала роботу 

«РБ» приймає скарги на роботу зазначеного букмекера, тож, якщо у вас виникли непорозуміння або конфлікти з Parimatch, заповніть форму. Наша команда допомогла повернути гравцям мільйони гривень, обробивши більш як 350 скарг на роботу цієї компанії.

Фінансовий директор БК Parimatch розповів, як визнавати доходи у гральному бізнесі

Усе навколо палає: БК Favbet презентувала епічну рекламу – відео

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт