Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

БК «Парі-Матч» можуть запропонувати спонсорувати моніторинг Federbet матчів ПФЛ України

Рейтинг Букмекерів
Президент Професійної футбольної ліги (ПФЛ) України Сергій Макаров заявив про те, що організація зацікавлена у співпраці з незалежною європейською організацією Federbet, що займається виявленням договірних ігор. При цьому як спонсора даного проекту можуть залучити букмекерську компанію «Парі-Матч».
ПФЛ України зацікавлена у співпраці з Federbet

ПФЛ України зацікавлена у співпраці з Federbet

«Я спілкувався з керуючим директором Federbet Франческо Баранкою під час його останнього візиту до Києва. Я підтвердив нашу зацікавленість у співпраці. Єдине питання – не за рахунок клубів. Є ідея залучити як спонсора цього проекту компанію «Парі-Матч». Якщо це вдасться, матчі ПФЛ стануть «чистими» завдяки моніторингу Federbet», – заявив пан Макаров в розмові з 1927.kiev.ua.

За його словами, ПФЛ контактує і обмінюється інформацією з ФФУ, букмекерами і Federbet. При цьому будь-яку інформацію про підозрілі матчі організація невідкладно передає в ФФУ. Президент ПФЛ зазначив, що комітет з етики та чесної гри вже почав розслідування відносно одного з матчів Першої ліги цього сезону.

Коментуючи ситуацію з нечесними іграми, пан Макаров підкреслив, що зараз клуби є відносно стабільними у фінансовому плані, тому відсутня одна з причин, по якій футболісти починають грати в такі матчі. Крім того, поліпшенню ситуації сприяє підвищення якості трансляцій матчів ПФЛ. «Але до повного одужання від цієї «хвороби» ще далеко», – зізнався він.

Говорячи про закон по боротьбі з корупцією в спорті, пан Макаров заявив, що він працює. «У провадженні органів прокуратури перебувають три кримінальні справи про злочини, передбачені цим законом. Незабаром будуть перші судові рішення. Упевнений, після цього ситуація зміниться на краще», – резюмував він.

На початку серпня в ЗМІ з’явилася інформація про те, що українська Прем’єр-ліга (УПЛ) відмовилася від співпраці з Federbet, пославшись на те, що для цього необхідна згода всіх клубів. Зазначалося, що луцька «Волинь» і донецький «Олімпік» не підтримали ініціативу про проведення організацією моніторингу матчів.

Глава Federbet Франческо Баранка раніше заявив, що з кожним роком в Україні число футбольних матчів з фіксованим результатом зростає, і закликав керівництво країни легалізувати букмекерський бізнес якомога швидше.

Зазначимо, що БК «Парі-Матч» є титульним спонсором української Прем’єр-ліги.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт