Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

БК Paddy Power приймає ставки на довжину «достоїнства» Дональда Трампа

Рейтинг Букмекерів
Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп має хороші шанси стати новим американським лідером. Він прямолінійний, має жорстку позицію з багатьох питань – загалом, в очах багатьох виборців це «справжній мужик». Ірландський букмекер Paddy Power, відомий своїми екстравагантними витівками, не міг не звернути увагу на домінантні здібності Трампа і відкрив ставки на довжину чоловічого достоїнства мільярдера-кандидата.
Paddy Power пропонує робити ставки всім, хто бажає дізнатися про Трампа більше

Paddy Power пропонує робити ставки всім, хто бажає дізнатися про Трампа більше

Як йдеться на сайті Paddy Power, за умовами ставки довжина пеніса Трампа повинна стати надбанням громадськості до кінця 2016-го року. Якщо ж цієї знаменної події не відбудеться, суми зроблених клієнтами ставок будуть повернуті на їх рахунки.

Чому раптом БК Paddy Power вирішила відкрити цю лінію? Вся справа в тому, що на початку березня кандидати в президенти Марко Рубіо і Дональд Трамп почали на словах мірятися частинами тіла в рамках теледебатів в Детройті. Рубіо заявив, що у Трампа маленькі руки, «а таким людям довіряти не можна». У відповідь на це Трамп запевнив, що у нього немає проблем з розмірами. Таким чином, учасники дебатів перейшли від обговорення актуальних питань країни до дискусії про «чоловічі принади».

https://www.youtube.com/watch?v=NpGePX1v2Cg

Найвірогіднішим розміром пеніса Трампа, згідно з котируваннями букмекера, вважається варіант «від 7.01 до 8 дюймів (від 17.81 до 20.32 см). На це можна поставити з коефіцієнтом 3.75.

На другому місці – варіант «від 9.01 дюймів (22.89 см) і більше». На це можна поставити з коефіцієнтом 4.0. Імовірність розмірів «від 8.01 до 9 дюймів (від 20.35 до 22.86 см) і «від 6.01 до 7 дюймів (від 15.27 до 17.78 см) оцінюється коефіцієнтом 4,3.

Букмекер не вірить, що розмір пеніса Трампа дорівнює 4 дюйми (10.16 см) і нижче. Саме у цього варіанту найвищий коефіцієнт в лінії – 51.0.

У 2016-му році відбудуться вибори президента США, і Дональд Трамп бере участь в гонці. Для початку йому потрібно перемогти в праймеріз, але букмекер Paddy Power вважає бізнесмена другим в списку фаворитів – після Хілларі Клінтон, яка представляє демократів. Шанси Трампа стати президентом оцінюються коефіцієнтом 8.0, Клінтон – 1.4.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт