Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

БК Favbet запровадила нові види ставок

Рейтинг Букмекерів
БК Favbet віднедавна пропонує нові види ставок в своєму асортименті. Серед них – цікаві порівняння, а також комплексні ставки на переможців.
Favbet пропонує нові види ставок

Favbet пропонує нові види ставок

1. Specials – ставки на однаковий результат декількох команд. Так, найчастіше в Favbet в таких типах ставок пропонують поставити на те, що топові команди переможуть, фаворити обіграють аутсайдерів всуху або ж в матчах за участю результативних команд буде тотал більше 2.5. Коефіцієнт на подібні випадки приблизно на 20% більше, ніж якби клієнти робили звичайні ставки на такі ж результати в експресі.

Наприклад, на останній тур ЛЧ було запропоновано зробити ставку на те, що «Баварія» («Баварія» – матч «Атлетіко»), «Арсенал» («Базель» – «Арсенал») і «Динамо» Київ (в матчі «Динамо» Київ – «Бешикташ») переможуть. Коефіцієнт на цей результат становив 13.0.

Суть даної пропозиції в тому, що пропонується поставити на очевидні результати, але з більш високим коефіцієнтом.

2. Порівняння «Гравець vs Гравець» – пропонується порівняти, хто з топ футболістів крутіше, тобто заб’є більше голів. Порівнюються тільки кращі гравці своїх клубів або найбільш забивні. Наприклад, можна було вгадати, хто крутіше: Кріштіану Роналду або П’єр-Емерік Обамеянг. У матчі «Реал Мадрид» – «Боруссія» Дортмунд Обамеянг забив, а Роналду – ні. Отже, зіграла ставка на форварда «Боруссії».

Якщо в матчі обидва запропонованих в лінії гравця заб’ють однакову кількість голів, то ставки будуть розраховані як повернення.

Родзинка цієї пропозиції в тому, що футболіст повинен не просто забити гол (як в звичайному індивідуальному тоталі), а саме «перебити» суперника. При цьому, навіть якщо він не заб’є, то ви можете отримати повернення.

3. Порівняння «Гравець VS Команда» – потрібно вгадати, хто заб’є більше голів – топ футболіст або вся команда суперників.

Часто буває так, що «один в полі» справді воїн, і один топ-гравець може принести перемогу своїй команді.

Але не варто забувати, що футбол – це командна гра, і не завжди результат гри вирішується однією людиною, а все залежить від злагодженості гри всієї команди.

Наприклад, хто заб’є більше «Роберт Левандовскі або «Атлетіко» Мадрид». На 28-ій хвилині Роберт забив гол, який приніс перемогу «Баварії» над «Атлетіко». Ставка на те, що Роберт крутіше, ніж весь «Атлетіко» зіграла. Але буває і навпаки, коли, наприклад, скромний «Реал Сосьєдад» забиває більше, ніж геніальний бомбардир Неймар. В цьому і є родзинка.

В даній пропозиції можна поставити і на нічию, якщо вважаєте що гравець і команда суперників заб’ють рівну кількість голів.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт