Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

БК Betway – новий беттинг-партнер «Герти»

Владислав Стародубцев
Міжнародна букмекерська компанія Betway, що спеціалізується на онлайн-ставках на спорт, підписала контракт з берлінською «Гертою», інформує «Рейтинг Букмекерів».
БК Betway - новий беттинг-партнер «Герти»

БК Betway – новий беттинг-партнер «Герти»

З початку сезону 2020/2021 років компанія Betway стане ексклюзивним беттинг-партнером німецької команди. За умовами контракту, який розрахований на три роки, брендинг Betway з’явиться не тільки на домашньому стадіоні «Старої леді», а й на різноманітних цифрових каналах клубу. Зокрема, на офіційному сайті, сторінках у соцмережах та застосунку «Герти».

У Betway вважають, що початок співпраці з Гертою є послідовним кроком в інтервенції бренду на тамтешній футбольний ринок. Таким чином постачальник онлайн-ставок вкотре доводить свою зацікавленість у розвитку цього напрямку.

«Наш бренд користується високою популярністю серед німецьких уболівальників, завдяки партнерству у двох вищих німецьких лігах протягом останніх сезонів. Ми скористалися унікальною можливістю розпочати співпрацю з одним із найбільш традиційних клубів Німеччини», – поділився враженнями після укладання угоди генеральний директор Betway Ентоні Веркман.

«Ми дуже тішимося, що у нас з’явився новий партнер, котрий уже давно перебуває в індустрії беттингу і є надійним букмекером. «Герта» цінує таку прихильність до футболу з боку Betway. Особливо, зважаючи на ці складні часи», – розповів фінансовий директор берлінців Інго Шиллер.

«Попри вкрай складну ситуацію, що викликана «корона кризою», ми радіємо, що домовилися про співпрацю з БК Betway, яка стала офіційним беттинг-партнером «Герти». Завдяки цій співпраці букмекер отримає не лишень можливість бути партнером ще одного клубу Бундесліги, а й різноманітні переваги співпраці з нами. Тішимося новому партнерству і дивимося в майбутнє разом», – підсумував віцепрезидент клубу Торбен Йєсс.

У минулому сезоні Бундесліги столичний клуб фінішував на 10-й сходинці турнірної таблиці. У доробку підопічних Бруно Лабаддії було 41-е підсумкове очко після 34-х турів. Новий сезон у чемпіонаті Німеччини стартує у п’ятницю, 18-го вересня. «Герта» у першому турі змагань протистоятиме «Вердеру».

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що букмекерська компанія BetVictor стала партнером лондонського «Фулхема», який у новому сезоні гратиме в АПЛ.

Азійський букмекер став спонсором «Мілана»

Бонус за експрес-ставки від БК Betway

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт