Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

БК BetVictor стала титульним спонсором «Фулхема»

Владислав Стародубцев
Лондонський «Фулхем», який у минулому сезоні завоював право виступати в АПЛ, оголосив про початок співпраці з міжнародною букмекерською компанією BetVictor, повідомляє «Рейтинг Букмекерів».
БК Betvictor стала титульним спонсором «Фулхема»

БК Betvictor стала титульним спонсором «Фулхема»

Відома беттингова компанія та «Дачники» уклали контракт терміном на два роки, за умовами якого у сезонах 2020/2021 та 2021/2022 років логотип компанії Betvicor розміщуватиметься на передній частині форми першої чоловічої та жіночої команд.

Також, за умовами співпраці, поціновувачі англійського футболу зможуть побачити брендинг BetVictor на трибунах «Крейвен Коттедж» – домашнього стадіону Фулхема та клубних цифрових каналах.

«Тішимося, що розпочали співпрацю з BetVictor. Ця букмекерська компанія розділяє нашу пристрасть до успіху, тому сподіваємося на подальший розвиток наших відносин протягом усього партнерства, щоб досягти та перевершити наші цілі», – прокоментував укладання угоди виконавчий директор «Фулхема» Алістер Макінтош.

«Ми дуже радіємо початку партнерства з «Фулхемом» і впевнені в успішному сезоні для нас обох. Англійська Прем’єр-ліга завжди дарує вболівальникам захоплюючу драму. Ми усвідомлюємо, наскільки важливий футбол для клієнтів BetVictor, і поділяємо цей ентузіазм щодо гри мільйонів», – розповів виконавчий директор компанії Андреас Мейнрад. 

За підсумками минулого сезону в Чемпіоншипі підопічні Скотта Паркера фінішували на четвертій позиції. Завдяки цьому результати «Дачникам» вдалося підвищитися у класі. У плей-офф турніру лондонський клуб виявився сильнішим за «Брентфорд», який посів третю сходинку. Нагадаємо, «Фулхем» вилетів у Чемпіоншип у квітні 2019-го року.

Розіграш АПЛ сезону 2020/2021 років стартує найближчої суботи, 12-го вересня. У першому турі чемпіонату «Фулхем» у рідних стінах прийматиме «Арсенал». Початок поєдинку запланований на 14:30 за Києвом.

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що букмекерська компанія VBET стала офіційним беттинг-партнером «Монако» у Лізі 1.

Букмекери назвали фаворита наступного сезону АПЛ

11 найстаріших діючих букмекерів світу

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт