Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Барселона» – фаворит ЛЧ у букмекерів перед початком плей-оф

Рейтинг Букмекерів
14 лютого стартує плей-оф Ліги чемпіонів. За оцінкою букмекерської компанії William Hill, найбільші шанси виграти найпрестижніший європейський клубний турнір має «Барселона».

«Барселона» – фаворит ЛЧ у букмекерів перед початком плей-оф

Поставити на перемогу «Барселони» в розіграші можна з коефіцієнтом 4,0. Команда Луїса Енріке є п’ятикратним переможцем турніру, а останній успіх каталонців датований сезоном 2014/15. Перший бар’єр на шляху «Барси» до заповітного трофею – французький «ПСЖ», шанси якого на успіх в Лізі чемпіонів оцінюються аналітиками коефіцієнтом 34,0.

Поставити на перемогу мюнхенської «Баварії» або мадридського «Реала» в Лізі чемпіонів гравець може з коефіцієнтом 5,0. Команда Зінедіна Зідана, що є чинним переможцем турніру, в першому раунді плей-оф зіграє з «Наполі» (шанси на успіх в турнірі – 67,0). Баварцям же доведеться долати опір лондонського «Арсеналу» (26,0).

Шанси минулорічного фіналіста турніру – мадридського «Атлетіко» – букмекери оцінили коефіцієнтом 9,0. В 1/8 фіналу «Матрацники» зіграють з леверкузенським «Байєром» (126,0).

Трикратний переможець Ліги чемпіонів (двічі як тренер, один раз в якості гравця) Хосеп Гвардіола мріє добитися успіху з «Манчестер Сіті». Поставити на тріумф Пепа гравець може з коефіцієнтом 10,0. Але попереду ще довгий шлях, а поки «Містянам» треба подолати опір «Монако» (шанси на підсумковий успіх – 67,0).

Коефіцієнтом 12,0 аналітики оцінюють ймовірність перемоги дортмундської «Боруссії», поставити на перемогу «Ювентуса» гравець може за 13,0. У першому раунді плей-оф команди зіграють з португальськими клубами – відповідно, з «Бенфікою» (ймовірність перемоги в ЛЧ – 126,0) і «Порту» (101,0).

Справи у чинного чемпіона Англії – «Лестера» – йдуть не кращим чином. У Прем’єр-лізі команда бореться за виживання, а букмекери приймають ставки на звільнення Клаудіо Раньєрі. Проте в Лізі чемпіонів «Лисиці» впевнено пройшли груповий раунд, а в 1/8 фіналу зіграють з «Севільєю». Імовірність перемоги «Лестера» в турнірі оцінюється коефіцієнтом 51,0. Шанси команди Хорхе Сампаолі оцінили в 34,0.

Нагадаємо, перед стартом розіграшу фаворитом за оцінкою букмекерів також була «Барселона», поставити на успіх якої можна було з коефіцієнтом 4,33. Шанси «Баварії» оцінювалися в 5,0, поставити на перемогу «Реала» можна було з коефіцієнтом 6,0.

Плей-оф Ліги чемпіонів стартує 14 лютого матчами «ПСЖ» – «Барселона» і «Бенфіка» – «Боруссія». 15 лютого «Реал» зіграє з «Наполі», а в Мюнхені «Баварія» прийматиме «Арсенал».

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт