Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Артем Федецький: «У поєдинку «Динамо» — «Шахтар» чекаю багато голів. Можливо, будуть і вилучення»

Рейтинг Букмекерів
Сьогодні на НСК «Олімпійський» «Динамо» і «Шахтар» проведуть очний поєдинок в рамках 10-го туру Прем’єр-ліги. Кияни зараз є лідерами турнірної таблиці, випереджаючи свого головного конкурента на три очки. Своїми думками про майбутню битву двох найсильніших клубів країни з сайтом bookmaker-rating.com.ua поділився колишній захисник збірної України Артем Федецький.
Артем Федецький: «У поєдинку «Динамо» — «Шахтар» чекаю багато голів. Можливо, будуть і вилучення»

Артем Федецький: «У поєдинку «Динамо» — «Шахтар» чекаю багато голів. Можливо, будуть і вилучення»

— Артеме, як вважаєте, повторення результату цих суперників в матчі за Суперкубок зараз може бути?

— Ні. Я не виключаю, що «Динамо» не дуже серйозно поставилося до поєдинку за Суперкубок. І підсумок — 3:0 на користь гірників не зовсім відображає те, що відбувалося на полі.

Я навіть не виключаю, що в цій зустрічі будуть і вилучення. Тут буде зовсім інші пристрасті, ніж у грі за Суперкубок України. Боротьби буде в надлишку.

Думаю, вже в матчі Ліги чемпіонів з «Баварією» Мірча Луческу думав про найближчий поєдинок в чемпіонаті. До речі, і в Німеччині «Динамо» не заслуговувало такого розгрому (0:5). Принаймні на один гол динамівці награли. «Шахтар» же відмінно себе проявив у зустрічі з «Інтером», проте ця нічия (0:0) зіпсована травмою провідного нападника гірників Лассіни Траоре. Це серйозна втрата донеччан напередодні дербі.

— У майбутньому поєдинку «Динамо» — «Шахтар» глядачі побачать багато голів?

— На мій погляд, так. Я поставлю на результативну нічию — 2:2. Хоча, вважаю, що матч не вийде видовищним, а ось емоційним – цілком. Я навіть не виключаю, що в цій зустрічі будуть і вилучення. Тут буде зовсім інші пристрасті, ніж у грі за Суперкубок України. Боротьби буде в надлишку.

— Перед цією зустріччю на чиєму боці перевага?

– Ні на чиїй. Це гра за імідж. Про чемпіонство говорити ще дуже рано. Будь-який результат не сильно вплине на розклади в турнірній таблиці, оскільки попереду ще буде 20 матчів, тому виправити ситуацію часу буде достатньо як у «Динамо» так і у «Шахтаря».

— Більша мотивація повинна бути на боці киян?

— Хіба що через те, що на НСК «Олімпійський» їх буде підтримувати більше глядачів. «Біло-синім» захочеться реабілітуватися за поразку в Суперкубку, а «Шахтарю» довести¸ що та перемога не була випадковістю. Упевнений, що нас чекає захоплюючий поєдинок, як я вже сказав, в плані емоцій.

Якщо кияни з мінімуму моментів вичавлять максимум, то до перемоги вони будуть ближче. Але якщо вже говорити безпосередньо про володіння, про невелика перевага буде на боці гірників.

— При Мірчі Луческу у «Динамо» непогано виходить контролювати м’яч. Хто більше досягне успіху у володінні?

— Можна ж катати м’яч, як «Барселона», а в підсумку програти. Чи є сенс володіти м’ячем заради володіння. Мені більше подобається вертикальний футбол. До такої гри більше пристосована команда Роберто Де Дзербі. У нього більше технічних і швидких півзахисників. У «Динамо» ключову роль матиме реалізація. Якщо кияни з мінімуму моментів вичавлять максимум, то до перемоги вони будуть ближче. Але якщо вже говорити безпосередньо про володіння, про невелика перевага буде на боці гірників…

Виграй фрібети на 10 тисяч гривень за успішну ставку на матч «Динамо» – «Шахтар»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт