Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Арсенал» продасть Обамеянга в «Інтер» або «Барселону»

Сергій Гумен
Форвард П’єр-Емерік Обамеянг влітку змінить клубну прописку. Наступним клубом африканського бомбардира може стати каталонська «Барселона» або міланський «Інтер».
«Арсенал» продасть Обамеянга в «Інтер» або «Барселону»

«Арсенал» продасть Обамеянга в «Інтер» або «Барселону»

Зірковий нападник лондонського «Арсеналу» П’єр-Емерік Обамеянг з великою часткою ймовірності змінить клубну прописку в літнє трансферне вікно, про це інформує британський таблоїд Daily Mail.

Згідно з даними джерела, керівництво англійського клубу готове розглянути варіант з продажем 30-річного бомбардира після закінчення сезону 2019/2020 на тлі того, що футболіст відмовляється підписувати новий контракт. Крім того, «Каноніри» не хочуть розлучатися з африканським форвардом безкоштовно, оскільки чинна трудова угода між сторонами закінчується влітку 2021-го року. П’єр-Емерік, який жодного разу не вигравав титули чемпіонатів і єврокубків, хотів би перейти в команду, яка стабільно виступає в Лізі чемпіонів і бореться за золоті медалі у своєму чемпіонаті.

Якщо ж Обамеянг захоче залишитися в Лондоні, то запросить таку ж зарплату, як у півзахисника команди Месута Озіла, – понад 350 тисяч євро на тиждень. Керівництво «Канонірів» скептично ставиться до такого розвитку подій, тому найімовірнішим варіантом для обох сторін буде розставання, після якого Обамеянг зможе поборотися за титули, а «Арсенал» отримає якусь грошову компенсацію за його трансфер.

За інформацією британських ЗМІ, головними претендентами на підписання нападника є два європейських топ-клуба. Йдеться про каталонську «Барселону» і міланський «Інтер». Раніше в пресі писали, що П’єр-Емерік особисто зацікавлений в переїзді на «Камп Ноу». Наразі «Синьо-гранатові» мають проблеми з позицією центрального форварда і прихід Обамеянга зміг би посилити атакувальну лінію каталонців.

Нагадаємо, що габонський нападник виступає в складі «Арсеналу» з січня 2018-го року. В лондонський клуб африканець перейшов з дортмундської «Боруссії» за 65 мільйонів євро. У поточному сезоні англійської Прем’єр-ліги Обамеянг взяв участь у 25 поєдинках, в яких записав на свій рахунок 17 забитих м’ячів (один – з пенальті) і дві результативні передачі.

Зірковий форвард «Арсенала» погодився замінити Суареса в «Барселоні»

«Інтер» офіційно підписав півзахисника «Челсі»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт