Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Аріс» – «Колос»: букмекери не вірять в прохід українців

Владислав Стародубцев
За підсумками минулого сезону УПЛ «Колос» з Ковалівки вперше у клубній історії вийшов у єврокубки, де в рамках другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи зустрінеться з грецьким «Арісом». За розрахунками фахівців компанії Favbet, український клуб – андердог майбутнього протистояння.
«Аріс» - «Колос»: букмекери не вірять в прохід українців

«Аріс» – «Колос»: букмекери не вірять в прохід українців

Відповідно до котирувань букмекера, шанси «Колоса» пройти у наступний етап турніру оцінюють у 32% ймовірності (2.93). Натомість ймовірність проходу «Аріса» – 68% (1.39).

У цьому раунді Ліги Європи передбачений лишень один матч, який відбудеться у Греції, в четвер, 17-го вересня.

На перемогу підопічних Руслана Костишина пропонується котирування 4.75, на нічийний результат можна поставити за 3.55, а на тріумф команди Міхеля Еннінга можна «зарядити» за 1.75.

У відсотковому співвідношенні перемога «Аріса» – 54% ймовірності, нічия – 26% ймовірності, вікторія «Колоса» – 20% ймовірності.

Найімовірніше, нас чекає не надто результативний футбол, принаймні про це свідчать котирування фахівців. На перебіг подій, за яким команди заб’ють більше 2,5 м’ячів, пропонується укласти парі за 2.16 (44%), на «низ» – за 1.68 (56%).

Ставку за 10.0 (10%) розрахують як виграшну, якщо «Колос» виграє з форою (-1), на аналогічний сценарій, але на користь «Аріса», встановлений коефіцієнт 2.42 (41%).

Якщо ви впевнені, що обидві команди заб’ють, до вашої уваги коефіцієнт 2.04 (46%), тоді як на варіант, за яким бодай один з клубів залишить власні ворота «сухими», можна поставити за 1.73 (54%).

Найнижче котирування на точний рахунок – 5.80 або трохи більше як 17% ймовірності – на 1:0 на користь греків. Найімовірніший підсумок зустрічі – перемога «Аріса» з гандикапом в 1 гол (3.40, 29%).

Шанси «Колоса» перемогти з різницею в 1 гол або завершити матч внічию оцінюють у 40% ймовірності (2.27).

В минулому сезоні грецької Суперліги «Аріс» фінішував на п’ятій позиції. У доробку команди з міста Салоніки було 42 очки після 36 зіграних матчів, що на 49 очок менше, аніж в «Олімпіакоса», який здобув золоті нагороди чемпіонату.  У розіграші Ліги Європи 2019/2020 років «Бог війни» вилетів на етапі третього кваліфікаційного раунду. Натомість для «Колоса» це буде дебютний матч у єврокубках.

Матч між «Арісом» та «Колосом» відбудеться у четвер, 17-го вересня, на стадіоні «Клеантіс Вікелідіс». Початок – о 21:00 за Києвом.

Поєдинок відбудеться за порожніх трибун. За умови нічийного результату за підсумками основного часу передбачене проведення двох екстратаймів по 15 хвилин та серії пенальті. Зустріч обслуговуватиме швейцарська бригада арбітрів. Головний рефері – Леонс-Ліонель Чуді, на лініях йому допомагатимуть Маттіас Сбрісса і Паскаль Хірцель. Четвертий арбітр – Алессандро Дудіч.

Переможець цієї пари пройде до 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

«Аріс» – «Колос»: прогноз і ставки Ігоря Циганика

«Аріс» – «Колос»: прогноз і ставка Ігоря Бурбаса

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт