Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Андрій Воробей: «Дивовижне жеребкування єврокубків для українських команд»

Ярослав П'ятницький
Сьогодні відбулося жеребкування плей-оф єврокубкових турнірів. Донецький «Шахтар» у Лізі Європи зіграє з французьким «Ренном», а СК «Дніпро-1» в Лізі конференцій зустрінеться з кіпрським «АЕКом». Своєю думкою про ці протистояння з порталом «Рейтинг Букмекерів» поділився колишній нападник збірної України Андрій Воробей.

Андрій Воробей: «Не шукайте логіки у футболі – це був просто не день збірної України»

— Склалося таке враження, що суперники українських клубів ходять по колу, — сказав Воробей. — «Фенербахче» двічі, «Ренн» з «Динамо» в групі, «АЕК» вже втретє – дивовижна ситуація (усміхається).

На мою думку, для «Шахтаря» жереб вийшов вдалим, як і для його суперника. У Франції, можливо, вважають, що українська команда для них наче «солодка булочка».

Матчі проти «Динамо» показали, що «Ренн» – команда гарного рівня, досвідчена, зіграна, швидкісна.

Проте для «гірників» цей опонент є цілком прохідним, враховуючи хоча б те, як підопічні Ігора Йовічевіча виступали у груповому раунді Ліги чемпіонів.

Насамперед це виклик для тренерського штабу «Шахтаря». Ми не знаємо, як пройде зимова підготовка команди. Звичайно, французи будуть трохи у виграшному становищі, але це не буде головним козирем у протистоянні.

Так, донеччанам не вистачатиме ігрової практики, проте важливо, щоб команда підійшла до цих матчів в оптимальному фізичному стані. Зараз складно щось прогнозувати, нині шанси суперників рівні.

А щодо «Дніпра-1» – це, можна сказати, доля така (усміхається). Поза всяким сумнівом, у дніпрян є зуб на свого суперника, який вибив їх з Ліги Європи. Тим цікавіше буде це протистояння.

Підопічні Олександра Кучера стали більш досвідченими, дещо злими. Так, тоді «АЕК» був сильнішим за «Дніпро-1» і «Динамо». Це говорить про те, що чемпіонат Кіпру зараз на підйомі.

Але при цьому не варто забувати, в якому стані ми перебуваємо через війну. До того ж домашні матчі українські клуби проводять за кордоном. Для нас це – великий мінус, а суперники отримують перевагу.

Якщо говорити про шанси, то вони також 50 на 50, оскільки ми не знаємо, в якій формі суперники підійдуть до протистояння. Якби ж команди зустрічалися вже завтра – я однозначно віддав би перевагу «Дніпру-1», який зараз набрав пристойний хід.

Жеребкування Ліги Європи: «Шахтар» – «Ренн». Кефи на прохід

Жеребкування Ліги конференцій: «АЕК» – «Дніпро-1». Оцінка шансів від букмекерів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт