Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Агентство Winlink судиться з «Ліверпулем» через контракт з букмекером

Сергій Гумен
Спортивне агентство Winlink подало до суду на «Ліверпуль» через невиплату винагороди за посередництво в угоді клубу з букмекерською конторою BetVictor на 15 мільйонів фунтів. Розгляд справи розпочався восьмого червня.
Агентство Winlink судиться з «Ліверпулем» через контракт з букмекером

Агентство Winlink судиться з «Ліверпулем» через контракт з букмекером

Спонсорське спортивне агентство Winlink прийняло рішення подати до суду на англійський футбольний клуб «Ліверпуль» через невиплату 1,1 мільйона фунтів за посередництво в угоді з букмекерською компанією BetVictor на 15 мільйонів фунтів. Розгляд справи розпочався у понеділок, восьмого червня, і триватиме п’ять днів. Про це повідомляє видання SBC News.

Адвокат Winlink Ендрю Саткліфф заявив, що компанія організувала зустріч представників мерсисайдського клубу і букмекерської контори, на якій було підписано договір, за умовами якого в сезонах з 2016-го по 2019-й роки на тренувальній формі англійського гранда розміщувалася реклама букмекера.

Однак адвокат «Червоних» Роберт Андерсон заявив, що Winlink в переговорах не брав участі. За його словами, підготовка до укладення угоди зайняла 2,5 року. Цим займалася Рафаелла Валентино, яка очолювала відділ міжнародних відносин і добре знайома з виконавчим директором BetVictor Андресом Майнрадом.

Варто зазначити, що аналогічною допомогою в підписанні договорів з букмекерами користувалися лондонський «Арсенал» і «Челсі», туринський «Ювентус» і міланський «Інтер». Клуби виконали свої зобов’язання угоди, виплативши Winlink певний відсоток за посередництво.

Нагадаємо, що минулого року «Ліверпуль» виграв суд проти екіпірувальника спортивного одягу New Balance. Мерсисайдці не продовжили контракт з компанією і почали співпрацю з Nike.

Наразі сезон-2019/2020 англійської Прем’єр-ліги призупинений через пандемію коронавіруса. Поновлення турніру відбудеться 17-го червня. Після 29 зіграних турів «Ліверпуль» з 82 набраними очками посідає перше місце в турнірній таблиці чемпіонату, відрив від найближчого переслідувача становить 25 балів.

Раніше ЗМІ повідомляли, що «Ліверпуль» підпише топ-захисника в пару до Вірджіла ван Дейка.

Букмекери: чемпіонат Китаю або американський клуб – найімовірніші варіанти для Балотеллі

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт