Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

55% – шанси «Ювентуса» пройти «Ліон» в Лізі чемпіонів

Сергій Гумен
Французький «Ліон» приїде в гості до туринського «Ювентуса» в рамках матчу-відповіді першого раунду плей-оф Ліги чемпіонів. Букмекерська компанія Favbet оцінила шанси команд на успіх в цьому протистоянні.
55% - шанси «Ювентуса» пройти «Ліон» в Лізі чемпіонів

55% – шанси «Ювентуса» пройти «Ліон» в Лізі чемпіонів

Туринський «Ювентус» у себе вдома зустрінеться з французьким «Ліоном» у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Варто нагадати, що команда Мауріціо Саррі буде відігрувати гандикап, оскільки у першому матчі протистояння французи здобули мінімальну перемогу з рахунком 1:0.

Фаворитом майбутнього поєдинку, відповідно до коефіцієнтів у лінії букмекерської контори Favbet, вважається «Стара синьйора». Шанси італійського топ-клубу відсвяткувати перемогу в основний час оцінюються в 67% ймовірності (котирування – 1,44). На сенсаційний успіх гостей з Ліона дають всього 12% ймовірності або коефіцієнт 7,7. Ставку на нічийний результат можна зробити за 4,7 (21%).

Експерти віддають незначну перевагу «Ювентусу» при оцінці на прохід у чвертьфінал турніру. Шанси туринського клубу складають 55% ймовірності (1,73). Якщо ж далі пройде французький клуб, тоді зіграє котирування 2,13 (45%).

У 56% ймовірності (1,73) аналітики оцінили ймовірність перемоги підопічних Мауріціо Саррі над «Ліоном» з форою (-1). У перемогу гостей з аналогічним показником букмекер практично не вірить – 6% (15,5).

У завтрашній зустрічі букмекери схиляються до результативного футболу. Поставити на тотал більше (2,5) можна з котируванням 1,78, що дорівнює 54% ймовірності. На протилежний варіант встановлений коефіцієнт 2,12 (46%). На вибір «так» при ставці на «обидві заб’ють» дають 48% ймовірності (1,98). Якщо хоча б одна з команд не зможе забити гол, зіграє котирування 1,83 (52%).

Рахунок 2:0 на користь туринського гранда вважається найімовірнішим в майбутній зустрічі – 16% або коефіцієнт 6,3.

Найкращі шанси відзначитися голом у складі «Ювентуса» мають наступні футболісти: Кріштіану Роналду (1,55 – 65%), Гонсало Ігуаїн (2,3 – 43%), Пауло Дібала (2,5 – 40%). Найвищі шанси забити м’яч у складі «Ліона» має форвард Мусса Дембеле (3,5 – 29%). Також можна поставити на результативний удар Мемфіса Депая (4,3 – 23%) і Карла Токо-Екамбі (4,5 – 22%).

Статистичні показники «Ювентуса» в Лізі чемпіонів:

  • «Ювентус» виграв п’ять з шести матчів в групі D і фінішував першим з відривом в шість очок. Туринці втратили очки в Мадриді у першому турі, коли Мауріціо Саррі дебютував в єврокубках на посаді наставника команди. Тоді «Атлетіко» забив два голи в кінцівці й вирвав нічию 2:2. Потім «Ювентус» розгромив на своєму полі «Байєр» (3:0) і двічі здолав московський «Локомотив» (2:1). У п’ятому турі італійці на своєму полі взяли верх над «Атлетіко» (1:0), а в заключному – в гостях над «Байєром» (2:0).
  • З урахуванням поразки в Ліоні в останніх 12 матчах Ліги чемпіонів «Стара синьйора» програла чотири рази (В6 Н2).
  • «Ювентус» в 11-й раз виступає у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (В7 П3). Команда виходила у чвертьфінал в трьох останніх випадках.
  • «Ювентус» проводить спарені матчі плей-оф проти представника чемпіонату Франції вперше з сезону 2016/2017, коли в півфіналі Ліги чемпіонів обіграв «Монако» – 2:0 в гостях і 2:1 вдома. «Стара синьйора» перемогла у всіх 12 двоматчевих сутичках з клубами французької першості.
  • До недавнього візиту в Ліон «Ювентус» не програвав французам протягом восьми матчів (В6 Н2) – з групового етапу-2009/2010, коли поступився 0:2 на виїзді «Бордо».

Статистичні показники «Ліона» в Лізі чемпіонів:

  • «Ліон» вийшов у 1/8 фіналу з другого місця в групі G. Французи набрали вісім очок в шести матчах – на одне більше, ніж «Бенфіка» та «Зеніт». У першому турі «Ліон» зіграв вдома внічию з «Зенітом» (1:1), потім здолав у гостях «РБ Лейпциг» (2:0), після чого поступився на виїзді «Бенфіці» (1:2). У четвертому турі ліонці на своєму полі взяли верх над «Бенфікою» (3:1), але потім програли в Санкт-Петербурзі «Зеніту» (0:2). У заключному турі «Лейпциг» повів на полі «Ліона» у два м’ячі, на що господарі після перерви відповіли голами Уссема Ауара і Депая, забезпечивши собі участь в плей-оф.
  • Попри поразки від «Бенфіки» та «Зеніта», «Ліон» в останніх 19 єврокубкових матчах поступився всього чотири рази (В7 Н8). Статистика останніх 12 гостьових матчів: В5 Н3 П4.
  • У 1/8 фіналу «Ліон» бере участь в 11-й раз. Загальна статистика на цій стадії: В4 П6. Команда проходила далі в трьох перших випадках, а потім вилітала в шести випадках з семи. Останній успіх датований сезоном 2009/2010, коли «Ліон» зустрічався з «Реалом» (1:0 вдома, 1:1 в гостях).
  • Статистика «Ліона» у двоматчевих протистояннях з італійськими клубами: В2 П5. Ліонці зазнали п’ять поразок поспіль, перш ніж взяли верх над «Ромою» в 1/8 фіналу Ліги Європи сезону 2016/2017 (4:2 вдома, 1:2 в гостях).
  • «Ліон» програв п’ять з останніх шести виїзних матчів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. В останній раз він переміг в гостях на цій стадії у сезоні 2005/2006, коли мінімально обіграв ПСВ в Ейндховені. В останніх п’яти матчах в Італії «Ліон» здобув одну нічию і чотири рази програв.

Орієнтовні склади на матч «Ювентус» – «Ліон»

«Ювентус»: Щесни, Куадрадо, Бонуччі, Де Ліхт, Алекс Сандро, Бентанкур, Пьянич, Рабьо, Бернардескі, Ігуаїн, Роналду.

«Ліон»: Лопеш, Денайер, Марсело, Марсал, Дюбуа, Какере, Гімарайнш, Ауар, Корне, Депа, Дембеле.

У домашньому матчі туринському клубу не зможуть допомогти захисник Маттіа Де Шильйо, півзахисник Самі Хедіра та вінгер Дуглас Коста. Всі троє травмовані. У «Ліона» відсутні серйозні втрати в складі. Під питанням вихід на поле Юссуфа Коне і Кенні Тете.

«Ювентус» зіграє проти «Ліона» на домашньому стадіоні «Альянц Стедіум» у п’ятницю, сьомого серпня. На матчі працюватимуть німецькі судді. Головним арбітром призначений Фелікс Цвайер. Йому допоможуть Торстен Шиффнер і Марко Ахмюллер. Відеоасистентом рефері стане Крістіан Дінгерт, а допомагати йому буде Тобіас Штілер. Четвертий суддя – Тасос Сідіропулос з Греції.

Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом. Пряму трансляцію зустрічі організує телеканал «Футбол 2».

«Ювентус» – «Ліон». Прогноз і ставка Олександра Золотогорського

«Ювентус» – «Ліон». Прогноз і ставка Івана Громікова

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт