Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

5 подій для ставок на спорт. 2 – 8 грудня

Сергій Гумен
«Рейтинг Букмекерів» підготував для вас п’ять найцікавіших подій для ставок на спорт в період з другого по восьме грудня. Вручення «Золотого м’яча», матчі англійської Прем’єр-ліги, італійської Серії А, а також чемпіонський бій по боксу в суперважкій вазі у цьому матеріалі.
5 подій для ставок на спорт. 2 - 8 грудня

5 подій для ставок на спорт. 2 – 8 грудня

Футбол. Вручення «Золотого м’яча» 2019 року

5 подій для ставок на спорт. 2 - 8 грудня

5 подій для ставок на спорт. 2 – 8 грудня

У понеділок, другого грудня, в Парижі (Франція) відбудеться урочиста церемонія вручення «Золотого м’яча» журналом France Football. Головним претендентом на нагороду, за версією букмекерської контори Parimatch, є нападник національної збірної Аргентини та каталонської «Барселони» Ліонель Мессі, в активі якого вже п’ять таких призів. На перемогу 32-річного форварда в номінації дають коефіцієнт 1,11, що відповідає 84 відсоткам ймовірності.

Його основним конкурентом вважається нідерландський захисник «Ліверпуля» Вірджіл ван Дейк, на тріумф якого встановлено котирування 6,5 (14%). Топ-3 претендентів замикає зірка збірної Португалії і туринського «Ювентуса» Кріштіану Роналду. На перемогу 34-річного бомбардира пропонують поставити за коефіцієнт 36,0 (3%).

Футбол. Англійська Прем’єр-ліга

5 подій для ставок на спорт. 2 - 8 грудня

5 подій для ставок на спорт. 2 – 8 грудня

У середу, четвертого грудня, в рамках 15-го туру чемпіонату Англії відбудеться зустріч між «Манчестер Юнайтед» і лондонським «Тоттенхемом». У поєдинку, який пройде в Манчестері на стадіоні «Олд Траффорд», незначним фаворитом вважаються господарі поля. Букмекерська контора Favbet пропонує на перемогу «Червоних дияволів» коефіцієнт 2,65 (36%), а на успіх «Шпор» встановлено котирування 2,68 (35%), на нічийний результат можна поставити за 3,3 (29%). На тотал більше 2,5 дають коефіцієнт 1,83 (52%), а на менше – 1,99 (48%).

Через кілька днів відбудеться 16-й тур англійської Прем’єр-ліги. Сьомого грудня пройде одне з найбільш принципових протистоянь англійського футболу – «Манчестер Сіті» на своєму домашньому стадіоні «Етіхад» зустрінеться зі своїми сусідами – «Манчестер Юнайтед». Очевидним фаворитом цього матчу вважаються підопічні Хосепа Гвардіоли, на їх перемогу запропоновано котирування 1,28, що відповідає 74 відсоткам ймовірності. На перемогу команди Уле Гуннара Сульшера дають коефіцієнт 10,0 (9%), а на нічийний результат – 5,7 (17%). На цю зустріч пропонують тотал 3,0 м’яча. На більше можна поставити за 1,82 (52%), а на менше – за 2,0 (48%).

Футбол. Італійська Серія А

5 подій для ставок на спорт. 2 - 8 грудня

5 подій для ставок на спорт. 2 – 8 грудня

У п’ятницю, шостого грудня, відбудуться поєдинки 15-го туру чемпіонату Італії. Центральним протистоянням дня стане зустріч у Мілані, де місцевий «Інтер» прийме столичну «Рому». Букмекери вважають фаворитом зустрічі «Нерадзуррі», на перемогу яких запропонований коефіцієнт 1,9 (50%). На успіх «Вовків» дають 3,95 (24%), а на нічийний результат – 3,65 (26%). На тотал більше 2,5 встановлено котирування 1,64 (57%), а на менше – 2,17 (43%).

Бокс. Чемпіонський бій у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO

5 подій для ставок на спорт. 2 - 8 грудня

5 подій для ставок на спорт. 2 – 8 грудня

У неділю, восьмого грудня, на Diriyah Arena в Саудівській Аравії пройде головний реванш у світі боксу за останні роки – американець Енді Руїс (33-1, 22 КО) буде відстоювати чемпіонські титули WBA, WBO, IBF і IBO у протистоянні з британським боксером Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО).

Фаворитом бою, на думку букмекерів, є 30-річний претендент. Перемогу Джошуа оцінюють коефіцієнтом 1,44, що відповідає 64 відсоткам ймовірності. На успіх Руїса дають котирування 2,85 (31%), а на нічию – 26,0 (4%). На перемогу нокаутом Ентоні можна поставити за 1,8 (56%), а на нокаут у виконанні Енді – за 3,5 (29%).

Нагадаємо, що перший бій Руїс сенсаційно виграв, нокаутувавши Джошуа у сьомому раунді.

Букмекери: 57% – ймовірність виходу «Шахтаря» у плей-оф Ліги чемпіонів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт