Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

5 подій для ставок на спорт. 19 травня

Сергій Гумен
Редакція «Рейтингу Букмекерів» підготувала для вас п’ять найцікавіших подій для ставок на спорт на вівторок, 19 травня. Футбол, настільний теніс та кіберспорт представлені у цьому матеріалі.
5 подій для ставок на спорт. 19 травня

5 подій для ставок на спорт. 19 травня

Футбол. Чемпіонат Туркменістану. Вища ліга

5 подій для ставок на спорт. 19 травня

5 подій для ставок на спорт. 19 травня

В рамках дев’ятого туру Вищої ліги чемпіонату Туркменістану відбудеться зустріч між командами «Ахал» і «Алтин Асир». Господарі вважаються незначними фаворитами майбутнього протистояння. Зробити ставку на перемогу «Ахала» букмекерська контора Favbet пропонує з коефіцієнтом 2,43, що дорівнює 37% ймовірності. У 34% ймовірності (котирування – 2,67) експерти оцінили шанси «Алтин Асира» набрати три очки в цьому поєдинку. Що стосується нічийного результату, то на такий сценарій встановлений коефіцієнт 3,15 (29%). Поставити на «вікторію» господарів поля з форою (0) кожен охочий може за 1,74 (52%). У цьому матчі букмекери схиляються до тоталу більше (2,5) – коефіцієнт 1,78 або 51% ймовірності. На тотал менше запропоноване котирування 1,86 (49%). При ставці на варіант «обидві заб’ють» фаворитом вважається вибір «так» – 58% ймовірності або коефіцієнт 1,55.

Футбол. Чемпіонат Білорусі. Резервна ліга

У матчі резервної ліги чемпіонату Білорусі силам поміряються дублери брестського «Динамо» та борисівського БАТЕ. Гості вважаються фаворитами сьогоднішнього матчу, за версією букмекерської компанії Parimatch. Аналітики оцінили шанси БАТЕ відсвяткувати перемогу в цьому поєдинку в 48% ймовірності (котирування – 1,95). Зробити ставку на успіх «Динамо» можна з коефіцієнтом 3,05, який відповідає 30% ймовірності. На нічию встановлене ​​котирування 4,2 (22%). Коефіцієнт 2,6 (36%) запропонований на можливу перемогу гостей з форою (-1). У цій зустрічі букмекери очікують тотал більше (2,5) – на такий розвиток подій дають 1,39 (67%). На тотал менше ставки приймаються з котируванням 2,85 (33%). У 67% ймовірності (коефіцієнт – 1,4) оцінюється вибір «так» при ставці на варіант «обидві заб’ють».

Настільний теніс. Чоловіки. Ліга Про

В рамках змагань Ліга Про з настільного тенісу пройде поєдинок між Володимиром Широковим і Владимиров Петровим. Вище шанси на перемогу в цьому протистоянні у другого названого спортсмена. Коефіцієнт 1,63, який становить 57% ймовірності, запропонувала букмекерська контора Parimatch на «вікторію» Петрова. Що стосується можливого успіху Широкова, то на такий сценарій запропоноване котирування 2,19, що дорівнює 43% ймовірності. Ставки на перемогу Петрова з форою (-3,5) приймаються за 1,91 (49%). Ставки на тотал (75,5) приймаються з наступними котируваннями: на більше – 1,88 (49,7%), на менше – 1,86 (50,3%).

Кіберспорт. Dota 2. OGA Dota Pit EU-CIS

5 подій для ставок на спорт. 19 травня

5 подій для ставок на спорт. 19 травня

На турнірі OGA Dota Pit EU-CIS відбудеться зустріч колективів Virtus.pro і Liquid. Шанси другої названої команди виглядають краще, ніж у першої. Букмекерська контора Parimatch приймає ставки на перемогу Liquid з коефіцієнтом 1,68, що дорівнює 56% ймовірності. Якщо ви схиляєтеся до «вікторії» Virtus.pro, вашій увазі надане котирування 2,11 (44%). У 31% ймовірності (коефіцієнт – 3,05) оцінили шанси Liquid на перемогу з форою (-1,5). Зробити ставку на тотал (2,5) можна з наступними котируваннями: 1,92 (49%) – на більше, 1,82 (51%) – на менше.

Ще в одному поєдинку сьогоднішнього ігрового дня силами поміряються команди Secret і Spirit. Перший названий колектив вважається явним фаворитом майбутнього протистояння, на думку букмекерської компанії Parimatch. Поставити на успіх Secret пропонують з коефіцієнтом 1,05, який становить 89% ймовірності. Шанси Spirit здобути сенсаційну перемогу оцінюються всього в 11% ймовірності (котирування – 8,5). Котирування 1,32 (71%) встановлене ​​на успіх фаворита з форою (-1,5). У цьому матчі експерти очікують тотал менше (2,5) – 72% ймовірності або коефіцієнт 1,3. На тотал більше дають котирування 3,3 (28%).

Прогноз і ставка. «Легіон» – «Левадія»: серйозне випробування для господарів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт