Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

47%, що заборона на проведення масових заходів буде тривати до початку літа

Владислав Стародубцев
Аналітики букмекерської компанії Parimatch відкрили лінію, в якій запропонували спрогнозувати, коли скасують заборону на проведення усіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, що була затверджена Кабінетом Міністрів України, передає «Рейтинг Букмекерів».
47%, що заборона на проведення масових заходів буде тривати до початку літа

47%, що заборона на проведення масових заходів буде тривати до початку літа

Вчора, 16-го березня, уряд затвердив низку заходів для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Документом, зокрема, заборонено з 18 березня по 3 квітня:

  • На усій території нашої держави регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні;
  • Перевезення понад 10 пасажирів одночасно в трамваях, тролейбусах та автомобільному транспорті, в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах.
  • Крім того, з 17 березня по 3 квітня заборонено перевезення пасажирів метрополітеном в Києві, Харкові та Дніпрі.
  • Проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб. Дозволено лише заходи, необхідні для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

На думку аналітиків букмекерської компанії, заборону на проведення масових заходів, найімовірніше, скасують до 1-го червня 2020-го року. На відповідний сценарій запропоноване котирування 1.76 (53% ймовірності), на протилежний варіант встановлений коефіцієнт 2.0 (47%).

На сьогодні коронавірус вирує на території понад 150 країн світу. Станом на зараз у світі більше як 185 тисяч інфікованих, число жертв від COVID-2019 перевищило 7,4 тисячі. Понад 80 тисяч осіб успішно вилікувалися.

Спалах нового типу коронавірусу SARS-CoV-2 вперше був зафіксований наприкінці грудня минулого року у місті Ухань, провінції Хубей (Китай). Після цього розпочалося поширення інфекції у всіх куточках планети.

За інформацією Міністерства охорони здоров’я, станом на ранок 17-го березня в Україні зареєстровано 7 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. В Чернівецькій області – чотири випадки, місті Київ – два та в Житомирській – один (один летальний). Всього з початку 2020-го року до Центру громадського здоров’я надійшло 140 повідомлень про підозру на COVID-19 (7 випадки – підтверджені лабораторно, 89 – негативні, коронавірусу немає, 44 – досліджується).

Сьогодні, 17 березня, Верховна Рада України ухвалила законопроєкт про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт