Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

43% – шанси Вайлдера нокаутувати Ф’юрі в реванші

Сергій Гумен
Нокаут у виконанні американського боксера Деонтея Вайлдера оцінюється коефіцієнтом 2,3 (43%), а його перемогу за очками можна зіграти за котирування 10,0 (10%).
43% - шанси Вайлдера нокаутувати Ф'юрі в реванші

43% – шанси Вайлдера нокаутувати Ф’юрі в реванші

У неділю, 23 лютого, рано вранці відбудеться чемпіонський бій за версією WBC в суперважкій вазі між американським боксером Деонтеєм Вайлдером (42-0-1, 41КО) і британцем Тайсоном Ф’юрі (29-0-1, 20КО).

Фаворитом цього поєдинку, на думку букмекерської компанії Favbet, вважається 34-річний представник США. На його перемогу запропонований коефіцієнт 1,85, що відповідає 50% ймовірності. На успіх Ф’юрі дають котирування 2,03 (46%), а на нічийний результат – 26,0 (4%).

Нокаут у виконанні Вайлдера оцінюється коефіцієнтом 2,3 (43%), а його перемогу за очками можна зіграти за 10,0 (10%). Що стосується Ф’юрі, то на його дострокову перемогу встановлене котирування 5,5 (18%), а за суддівськими записками – 5,5 (18%).

Поставити на те, що цей чемпіонський бій триватиме встановлену кількість раундів (12) можна за 1,9 (49%).

Перед боєм боксери виступили на пресконференції, де поділилися очікуваннями від поєдинку.

«Моя порада уболівальникам – думати тільки про цей бій. Не переживайте про інші поєдинки або про ще один наш із Ф’юрі реванш. Ще одного реваншу не буде. Ніхто не захоче його дивитися, після того як я завдам Тайсону багато болю. Нокаут в нашому бою буде нищівним. Зараз Ф’юрі дуже вразливий, я нокаутую його. Сподіваюся, він носить шолом, тому що в бою зі мною він йому знадобиться», – сказав Вайлдер в інтерв’ю BoxingScene.

«У нашому першому бою я відчув його силу. Але він не може бути найкращим панчером в історії, тому що не зміг вирубити мене, правда? Я отримав його найсильніший удар в підборіддя і зміг піднятися. Вайлдер б’є сильно, але мене ніколи не били Ерні Шейверс, Джордж Форман або Рокі Марчіано. Тому мені важко судити, чи найкращий він в історії», – цитує 31-річного британця видання BoxingScene.

Ф’юрі та Вайлдер зустрінуться в ринзі вдруге в неділю, 23 лютого. Початок заплановано на 6:30. Нагадаємо, що перший поєдинок боксерів в грудні 2018 року завершився нічиєю – першою в кар’єрі обох спортсменів. Протягом бою британський боєць двічі побував в нокдауні.

Усик зробив прогноз на бій Ф’юрі – Вайлдер

Чемпіон світу з боксу зізнався, що хотів застрелитися

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт