Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

43% – шанси Мессі перервати безгольову серію в «Ель класико»

Сергій Гумен
Нападник «Барселони» Ліонель Мессі не може забити «Реалу» протягом 336 хвилин. Останній раз аргентинський футболіст вразив ворота мадридського клубу в травні 2018-го року. Шанси форвада відзначитися голом у майбутньому поєдинку на «Сантьяго Бернабеу» складають 43% (коефіцієнт – 2,15). Поставити на продовження гольової засухи можна з котируванням 1,65 (57%).
43% - шанси Мессі перервати безгольову серію в «Ель класико»

43% – шанси Мессі перервати безгольову серію в «Ель класико»

Сьогодні, першого березня, відбудеться найпринциповіший матч в чемпіонаті Іспанії: мадридський «Реал» прийме каталонську «Барселону» на «Сантьяго Бернабеу». В майбутньому протистоянні аргентинський нападник «Синьо-гранатових» Ліонель Мессі може перервати свою гольову засуху в «Ель класико». Нагадаємо, що 32-річний форвард не може вразити ворота «Реалу» протягом 336 хвилин. Останній раз аргентинець забивав «Королівському» клубу в травні 2018-го року, тоді команди зіграли внічию 2:2.

Шанси Мессі відзначитися голом у майбутньому поєдинку на «Сантьяго Бернабеу» складають 43% – коефіцієнт 2,15 в лінії букмекерської контори Parimatch. Поставити на продовження гольової засухи нападника можна з котируванням 1,65 (57%).

У поточному сезоні Прімери Ліонель провів 20 поєдинків, в яких записав на свій рахунок 18 голів (два – з пенальті) і 12 результативних передач.

Нагадаємо, що фаворитом «Ель класико» вважається мадридський «Реал». Букмекери оцінюють перемогу «Галактікос» коефіцієнтом 2,28 (42%). На звитягу «Барселони» пропонують котирування 3,1 (31%), а на нічийний результат – 3,6 (27%). В цій зустрічі очікується тотал більше (2,5). На «верх» можна зробити ставку з коефіцієнтом 1,71 (56%), на «низ» – 2,21 (44%).

Матч відбудеться в неділю, першого березня, в Мадриді на стадіоні «Сантьяго Бернабеу». Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Перед цим поєдинком «Реал» з 53 балами посідає друге місце в турнірній таблиці іспанського чемпіонату, а «Барселона» лідирує з 55 очками в активі.

Букмекери: «Реал» переможе «Барселону» в результативному матчі

Ексгравець збірної України дав прогноз на матч «Реал» – «Барселона»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт