Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

The Times: букмекери активно рекламують неповнолітнім свої послуги в соцмережах

Рейтинг Букмекерів
Згідно з результатами свіжого розслідування британського видання The Times, все більше неповнолітніх користувачів соцмереж, підписаних на популярні спортивні акаунти, піддаються масштабному рекламному впливу букмекерських компаній.
Процедура верифікації віку в соціальних мережах далека від надійної

Процедура верифікації віку в соціальних мережах далека від надійної

За результатами власного розслідування, видання повідомило про збільшення рекламної активності з боку великих букмекерських компаній і бірж ставок, включаючи Paddy Power і Betfair. Причому, що найнеоднозначніше в цьому, компанії-оператори ринку гемблінгу все частіше інформують про свої промоакції та спеціальні пропозиції неповнолітніх користувачів, пише The Drum.

Незважаючи на те, що особи, які не досягли 18-ти років, технічно не можуть стати клієнтами букмекерських компаній через необхідність проходження процедури обов’язкової верифікації, дії букмекерів, пише видання, формують «нормальне» ставлення підростаючого покоління до ставок. У підсумку розслідування зазначено, що неповнолітні, які періодично стикалися з такою рекламою, після досягнення 18-ти років ставали клієнтами букмекерських компаній.

Розслідування The Times включало вивчення таких твіттер-акаунтів, як, наприклад, @Football_Tweet, який при аудиторії фоловерів понад 300 тисяч періодично розміщує рекламу букмекерських компаній серед свого регулярного контенту. Через декілька годин з моменту розміщення твіт зникає. Таким чином, мимоволі фоловери даного акаунту стають споживачами реклами беттинг-операторів.

Нині при підписці на акаунти алкогольних або букмекерських брендів користувач Twitter повинен вказати дату свого народження. Однак дана процедура не має нічого схожого з якісною верифікацією і не може перешкодити впливу реклами букмекерів на підсвідомість неповнолітніх.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт