Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус
Цей огляд має довідково-інформаційний характер і не є рекламою. Ми рекомендуємо користуватися виключно сервісами легальних букмекерів.
За букмекером
Скасувати
Фільтри

Бонуси та акції від VBET на Лютий: кешбек, промокоди, фрібети, конкурси

На жаль, доступних бонусів немає
Найкращі бонуси від РБ
Бонус за реєстрацію До 3000 гривень
Промокод Не потрібен
Фрібет До 2500 гривень
Мінімальний депозит Від 100 гривень

Бонуси при реєстрації у VBET

Наразі букмекер може запропонувати кілька програм для нових клієнтів. Серед них:

  • Вітальний бонус до ₴3000 на кіберспорт, який дозволяє кожному новачку зробити свою першу кіберспортивну ставку без ризику. Умови: перший депозит від ₴300, беруть участь тільки ставки на кіберспорт. 
  • Прихильникам експрес-ставок – безумовний фрібет до ₴2500. Фрібет діє протягом 7 днів із моменту нарахування його можна отримати лише один раз.

В конторі є також стартові бонуси для клієнтів, які відкрили рахунок заради покеру

Акції для зареєстрованих гравців ВБЕТ

На відміну від більшості контор, які надають щедрі бонуси тільки новим клієнтам, VBET має розвинену систему заохочень для вже наявних гравців. Вашій увазі найпопулярніші з них:

  • «Шалений тиждень». У рамках цієї акції з понеділка до п’ятниці здобувай бонус за активну гру, а на вихідних отримуй 50% бонус за депозит. Максимальна сума бонуса становить ₴7500.
  • Експрес дня пропонується на сайті букмекера щодня. Зазвичай протягом доби їх навіть декілька. Гравець може обрати вже готовий експрес, створений аналітиками БК, та зробити ставку. Якщо вона переможе, контора до виграшу додасть додатковий відсоток, який залежить від кількості подій, суми ставки та загального коефіцієнта.
  • «Диво-Колесо». Бери участь в акції, спробуй свою удачу й виграй фріспіни, бонуси та частину призового фонду у ₴30000000.

«Диво-Колесо»

  • Підвищені коефіцієнти. Щодня букмекер пропонує події, коефіцієнти на які збільшені. Таким чином, кожен гравець може зробити ставку на вигідніших умовах та виграти більше, якщо ставка зайде.

Промокоди

Наразі VBET промокоди не пропонує. Проте іноді вони з’являються у відкритих джерелах (наприклад, у розділі «Бонуси» порталу «Рейтинг Букмекерів» та в огляді БК) або надходять на пошту у якості індивідуальних заохочень від контори. Букмекер може дарувати промокоди до різноманітних свят або значущих подій у світі спорту. Часто їх дають за досягнення у якихось акціях та програмах лояльності або просто за активність клієнта.

Що дає промокод та як його активувати?

Використовуючи промокоди, можна отримати фрібет, збільшену суму депозиту або можливість ставки без ризику. Варіантів багато, все залежить від фантазії маркетологів компанії щодо кожної конкретної акції. Щоб скористатися пропозицією, зазвичай достатньо:

  1. Отримати промокод на пошту від БК або знайти його у розділі «Бонуси» порталу «Рейтинг Букмекерів».
  2. Ввести набір чисел та цифр у відповідне поле на сайті контори. Воно може бути доступним як під час оформлення депозиту, так й у купоні ставки.   
  3. Дочекатися зарахування бонусу в залежності від умов пропозиції.

Як отримати бонуси VBET?

  1. Відвідайте розділ «Акції» на сайті букмекера або сторінку «Бонуси» порталу «Рейтинг Букмекерів».
  2. Проаналізуйте актуальні пропозиції БК.
  3. Вивчить умови бонуса, який вас зацікавив, та зробіть все згідно з ними. В іншому випадку контора може відмовити у його наданні.

Як отримати бонуси VBET?

Висновки

Від конкурентів БК VBET відрізняється дуже розвиненою бонусною системою. Букмекер постійно додає нові пропозиції, які орієнтовані не тільки на нових клієнтів, а й вже на наявних. Це важлива перевага контори. Важливою перевагою контори є також її орієнтація на Україну. Клієнти з нашої країни, судячи з відгуків, без проблем використовують можливості БК – спокійно виводять та заводять кошти, отримують хорошу лінію на українські події, мають україномовний інтерфейс.   

Цікаво, що вітальний бонус БК має досить прості умови. Їх легко зрозуміє навіть людина, яка вперше проходить реєстрацію на сайті беттінгової компанії. При цьому є можливість без ризику вивчити інтерфейс контори та повернути гроші, якщо стартовий експрес програє.

Вже наявним клієнтам «Рейтинг Букмекерів» рекомендує звернути увагу на гарантовані щотижневі фрібети. Виконуючи досить прості правила акції, можна регулярно отримувати приємний подарунок у вигляді безкоштовної ставки.
Варто зазначити й реальні умови щодо відігравання. У пропозиціях VBET немає якихось скажених вейджерів, з якими не впорається навіть професіонал. Всі умови прозорі та доступні для сприймання й виконання.

Поширені запитання

Які є бездепозитні бонуси у БК VBET?

Наразі букмекер не пропонує бонусів такого типу. Всі наявні програми потребують першого депозиту. Стежте за цим розділом і ми обов’язково повідомимо, якщо такі пропозиції з’являться.

Через який час зарахується бонус??

Це залежить від його типу. Зазвичай все зараховується після виконання відповідних умов або за встановленим букмекером графіком, якщо мова йде про постійні бонуси лояльності.

Чи можу я одразу ж вивести отриманий бонус VBET?

Ні, зазвичай бонусні кошти треба відіграти, якщо в умовах пропозиції не вказане щось інше.

Чи потрібен промокод для активації бонусів VBET?

Наразі доступні на цій сторінці бонуси не потребують промокодів.

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт