«Флора» – «Легія»: прогноз і ставка. Мрії збуваються! Але не цього разу…

19:00, 27 лип 2021
Грає
Тиждень тому у Польщі талліннська «Флора» не зуміла втримати таку бажану для себе нічию, на останніх хвилинах поєдинку пропустивши другий гол. У вівторок вже вдома естонський клуб буде намагатися відіграти цей мінімальний гандикап. Звісно ж, ніхто не заважає господарям поля мріяти про загальну перемогу у протистоянні, проте реалії такі, що скоріш за все їм нічого не світить навіть на домашній арені.

«Флора»

У грудні «Флора» чемпіонат Естонії, що проходить за системою «весна-осінь», виграла втретє за останні чотири роки. Команда програла тільки один матч внутрішньої першості, пропустила більше ніж у два рази менше за інших призерів й «привезла» найближчому переслідувачу 16 очок фори. На початку березня чемпіон також виграв двобій за Суперкубок, а от у фіналі національного кубка поступився «Левадії». У другий місяць весни стартувала нова першість країни, у якій «Флора» ще не програвала, але відстає від «Левадії», котра провела на два поєдинки більше, на чотири пункти.

Минулого року естонська команда в 1/8 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів програла серію післяматчевих пенальті литовській «Судуві». Потрапивши до відбору Ліги Європи, «Флора» пройшла ісландський «КР Рейк’явік» та мальтійську «Флоріану», але у вирішальному поєдинку програла загребському «Динамо».

На попередній стадії турніру талліннський клуб двічі обіграв мальтійський «Хіберніанс».

«Легія»

Варшавський клуб вп’яте за останні шість років став чемпіоном Польщі. Найближчого переслідувача («Ракув») «Легія» обійшла на п’ять залікових балів, але саме цьому клубу минулого уїк-енду програла поєдинок за Суперкубок. Причому господарі поля (матч проходив у Варшаві) програвали більшу частину зустрічі, на останніх хвилинах гри зрівняли рахунок, але двічі схибили у серії пенальті. У першому турі Екстракласи, яка стартувала цими вихідними, «військові» на домашній арені мінімально обіграли «Плоцьк» (1:0).

Торік «Легія» не зуміла пробитися навіть до групового етапу Ліги Європи. У кваліфікації Ліги чемпіонів грали вдома, але якщо у першому раунді подолали опір «Лінфілду» з Північної Ірландії, то у наступному пропустили два голи від «Омонії» у додатковий час. Практично ідентичні результати продемонстрували у відборі Ліги Європи – перемога 2:0 над косівською «Дрітою» та поразка 0:3 від «Карабаху». Що цікаво, обидва цих матчі також відбулися у Варшаві. У липні на попередній стадії змагань двічі обіграли норвезький «Буде/Глімт»

Попередній суперник «Легії», на думку букмекерів, був набагато сильніший. Так, перед початком протистояння з норвежцями варшавський клуб мав тільки трохи більше шансів на прохід до наступної стадії змагань, однак виграв обидва поєдинки. Шанси «Флори» на продовження боротьби у Лізі чемпіонів після першого матчу дещо збільшились, але все одно не перевищують 20%. Гадаю, що в Естонії поляки знову переможуть.

Ординар: Виграш
Ліга чемпіонів. Кваліфікація. 1/4 фіналу. Матч-відповідь.
19:00/27 лип
«Флора» – «Легія»
Ця ставка пройде?
Проголосували 0 людей
Пройде 50%
Не пройде 50%
Пройде
Не пройде
Знайшли помилку?Повідомте про неї
Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі